مقالات

استارتاپ های موفق پرتغال + معرفی ۱۰ مورد از بهترین ها

معرفی شرکت‌های استارتاپ پرتغال

مطابق با گزارش جهانی وب‌سایت Expat Insider که در سال ۲۰۱۷ ارائه شده است، پرتغال یکی از بهترین کشورها برای زندگی است که شرایط بسیار مطلوبی را برای مهاجران ارائه می‌دهد. فضای دلپذیر و محیط رقابتی، هزینه‌های مناسب زندگی، موقعیت استراتژیک در منطقه و همچنین سیاست‌های حمایتی دولت، باعث شده که بسیار از کارآفرینان خارجی برای راه‌اندازی استارتاپ خود، این کشور را انتخاب کنند. اگر هدف شما برای مهاجرت راه‌اندازی استارتاپ است، بد نیست که با موفق‌ترین شرکت‌ها در این زمینه آشنا باشید. در ادامه چند مورد از موفق‌ترین استارتاپ‌های پرتغال را معرفی خواهیم کرد که با بررسی آنها، می‌توانید مسیر درست‌تری را انتخاب کنید.

معرفی ۱۰ استارتاپ موفق پرتغال

باتوجه‌به افزایش تقاضا برای مهاجرت به کشورهای اروپایی، انتخاب مسیر صحیح و درست اهمیت بسیار بالایی دارد. کشور پرتغال یکی از بهترین کشورهای اروپایی است که در حال حاضر، اقدام به جذب کارآفرینان از سراسر دنیا کرده است. دولت این کشور با ارائه برنامه‌های حمایتی مختلف مانند مشوق‌های مالیاتی و کمک‌های بلاعوض، توانسته مسیر موفقیت کارآفرینان را هموارتر کند و برای شروع یک تجارت جدید، محیط نسبتاً مناسبی را فراهم سازد.

بااین‌وجود، کشور پرتغال از نظر زیرساخت‌ها و دسترسی به نیروی کار حرفه‌ای، از برخی کشورهای پیشرفته اروپایی عقب‌تر است؛ اما به‌خاطر شرایط مطلوب این کشور و توجه زیاد دولت به این حوزه، می‌توان انتظار رشد استارتاپ‌های پرتغالی را در چند سال آینده داشت. در جدول زیر ارزش فعلی چند نمونه از استارتاپ‌های موفق پرتغال ذکر شده است که نشان‌دهنده پتانسیل رشد این کشور در زمینه راه‌اندازی کسب‌وکار را دارد.

استارتاپ

ارزش فعلی (فوریه ۲۰۲۴)
Talkdesk

۱۰ میلیارد دلار

OutSystems

۹٫۵ میلیارد دلار
Unbabel

۷۰۰ میلیون دلار

Faber Ventures

N/A
Veniam

۱۵۰ میلیون دلار

DefinedCrowd

۲۰۰ میلیون دلار
Jscrambler

۱۸٫۳ میلیون دلار

Sensei

۱۹٫۵ میلیون دلار
Aptoide

۵۰۰ میلیون دلار

Feedzai

۱ میلیارد دلار

Talkdesk: پلتفرم مدیریت تماس‌های مشتریان

یکی از بهترین استارتاپ‌های پرتغال که به‌سرعت به رشد و سوددهی بالایی رسید، Talkdesk است. این شرکت که در زمینه مدیریت تماس‌های مشتریان فعالیت می‌کند، در سال ۲۰۱۱ توسط Tiago Paiva و Cristina Fonseca تأسیس شد و روش پشتیبانی کسب‌وکارها را به‌طورکلی متحول کرد. پلتفرم Talkdesk در همان سال‌های اولیه عرضه، به دلیل برخورداری از طیف وسیع ویژگی‌های کاربردی برای شرکت‌ها از جمله ردیابی تماس‌ها، تجزیه‌وتحلیل و ادغام با سیستم‌های CRM محبوب، تقاضای بسیار بالایی پیدا کرد و در حال حاضر نیز جزو بهترین نرم‌افزارهای مدیریت مشتری محسوب می‌شود.

 

Talkdesk پلتفرم مدیریت تماس‌های مشتریان

 

OutSystems: پلتفرم توسعه سریع نرم‌افزارها

یکی از استارتاپ‌های پرتغال که با خلاقیت زیادی راه‌اندازی شد، Outsystems است. این شرکت در سال ۲۰۰۱ توسط Paulo Rosado و Rui Pereira تأسیس شد و انقلابی بزرگ را در زمینه توسعه سریع نرم‌افزارهای مختلف ارائه کرد. پلتفرم Outsystems به توسعه‌دهندگان نرم‌افزار این اجازه را می‌دهد که برنامه‌های خود را با کمترین دانش برنامه‌نویسی و بدون کدنویسی‌های پیشرفته، طراحی کنند.

موفقیت این استارتاپ را می‌توان به رابط کاربرپسند Outsystems نسبت داد. این پلتفرم به‌راحتی قابل‌استفاده است و با رویکرد کم کدی که دارد، برای مدرن‌سازی سریع و کارآمد زیرساخت‌های فناوری بسیاری از شرکت‌ها قابل‌استفاده است. علاوه بر این، توانایی ادغام یکپارچه با سیستم‌های موجود نیز از دیگر ویژگی‌های اصلی پلتفرم Outsystems محسوب می‌شود که تأثیر زیادی در رشد و موفقیت آن داشته است.

 

OutSystems پلتفرم توسعه سریع نرم‌افزارها

 

Unbabel: سیستم ترجمه ماشینی پیشرفته

Unbabel یکی دیگر از شرکت‌های استارتاپ پرتغال نام دارد که موج جدیدی را در صنعت فناوری به وجود آورده است. این پلتفرم نوآورانه، هوش مصنوعی را با نیروی انسانی ترکیب می‌کند تا ترجمه‌هایی با بهترین کیفیت را ارائه دهد. Unbabel به‌عنوان یک سیستم ترجمه ماشینی هوشمند، در حال حاضر بیش از ۲۸ زبان را پشتیبانی می‌کند و برای ارتباط با مشتریان بین‌المللی، می‌تواند راهکاری فوق‌العاده باشد. متأسفانه زبان فارسی جزو زبان‌های قابل پشتیبانی این مجموعه قرار ندارد.

اصلی‌ترین دلیل موفقیت Unbabel، استفاده از فناوری پیشرفته و تلاش زیاد برای راضی نگه‌داشتن مشتری است. این پلتفرم با ارائه ترجمه‌های سریع و قابل‌اعتماد که دائماً در حال بهینه‌سازی هستند، توانسته با کسب‌وکارهای مطرحی قرارداد ببندند و از سراسر دنیا، کاربر داشته باشد.

Unbabel سیستم ترجمه ماشینی پیشرفته

 

Faber Ventures: صندوق سرمایه‌گذاری ونچر

صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر Faber Ventures نیز به‌عنوان یکی از بهترین و موفق‌ترین استارتاپ‌های پرتغال، رشد بسیار سریعی را تجربه کرده است. این کمپانی که توسط الکساندر باربوسا و پدرو روشا ویرا تأسیس شد، با سرمایه‌گذاری در شرکت‌های فناوری نوآورانه و مخرب، توانست نامی معتبر برای خود ایجاد کند. Faber Ventures با تمرکز روی استارتاپ‌های درحال‌رشد و ارائه پشتیبانی‌های مالی و راهنمایی‌های تخصصی به آنها، توانست خود را از سایر صندوق‌های سرمایه‌گذاری جدا کند.

یکی از دلایل اصلی موفقیت Faber Ventures، رویکرد عملی و واقع‌گرایانه آنها برای سرمایه‌گذاری است. این شرکت از نزدیک با شرکت‌های پرتفوی خود دیدار و همکاری می‌کند و سعی در فراهم‌سازی منابع موردنیاز آنها برای پیشرفت در بازارهای رقابتی دارد. این میزان از تعهد، می‌تواند الگوی مناسبی برای کارآفرینان مشتاقی باشد که به دنبال ایجاد برند خود در دنیای استارتاپ هستند.

 

Faber Ventures صندوق سرمایه‌گذاری ونچر

 

Veniam: شبکه اینترنت اشیا در حمل‌ونقل عمومی

از بهترین استارتاپ‌های پیش‌گام در پرتغال، می‌توان به Veniam اشاره کرد که با استفاده از شبکه اینترنت اشیا، توانسته است حمل‌ونقل عمومی را متحول کند. این کمپانی با ادغام فناوری‌های هوشمند در اتوبوس‌ها و سایر وسایل حمل‌ونقل عمومی، سیستم بسیار کارآمدی را برای مسافران ایجاد کرده است که با استفاده از آن می‌توانند حتی در مناطق فاقد پوشش اینترنت، به‌راحتی از خدمات مختلف استفاده کنند.

استفاده از شبکه اینترنت اشیا توسط Veniam، رویکردی خلاقانه است مزایای مختلفی را فراهم می‌کند. با این فناوری، مسئولان و مقامات حمل‌ونقل عمومی می‌توانند تصمیمات مطمئن‌تری داشته باشند و ایمنی خدمات عمومی خود را به شکل قابل‌توجهی افزایش دهند. مسلماً در آینده شاهد رشد بیشتر این استارتاپ پرتغالی خواهیم بود و کاربردهای مختلف آن را در نقاط مختلف دنیا، مشاهده خواهیم کرد.

 

Veniam شبکه اینترنت اشیا در حمل‌ونقل عمومی

 

DefinedCrowd: پلتفرم تولید داده برای هوش مصنوعی

یکی از موفق‌ترین استارتاپ‌های پرتغال که تأثیر زیادی در پیشرفت و رشد هوش مصنوعی داشته، DefinedCrowd است. این شرکت نوآورانه در سال ۲۰۱۵ توسط دانیلا براگا تأسیس شد و با ارائه مجموعه‌داده‌های متنوع و با کیفیت بالا در مقیاس وب، شیوه آموزش مدل‌های هوش مصنوعی را متحول کرد.

DefinedCrowd با استفاده از هوش انسانی و فناوری پیشرفته، به سازمان‌ها در صنایع مختلف کمک می‌کند تا از قدرت هوش مصنوعی استفاده کنند. پلتفرم این کمپانی به شرکت‌ها اجازه می‌دهد تا به‌راحتی داده‌ها را برای پروژه‌های ماشین لرنینگ جمع‌آوری، غنی‌سازی و ساختاردهی کنند و مدل‌های سریع و دقیق‌تر را توسعه بدهند. تعهد این مجموعه به کیفیت و نوآوری، جوایز و افتخارات متعددی را برای آنها به ارمغان آورده است و شهرت آنها را به‌عنوان یکی از استارتاپ‌های موفق پرتغال در صحنه فناوری جهانی، تقویت کرده است.

 

دانیلا براگا کارآفرین و مؤسس استارتاپ DefinedCrowd

 

Jscrambler: حفاظت از کدهای جاوا اسکریپت

Jscrambler استارتاپی پیشرو در پرتغال است که به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد حفاظت بیشتری از کدهای جاوا اسکریپت خود داشته باشند. این کمپانی با پیاده‌سازی تکنیک‌های مبهم‌سازی پیشرفته و روش‌های رمزگذاری، راه‌حل کاربردی را برای محافظت از اطلاعات مهم و جلوگیری از دسترسی غیرمجاز به کدهای جاوا اسکریپت ارائه می‌دهد. مشاغل مختلف می‌توانند با استفاده از Jscrambler، حفاظت بهتری از مالکیت معنوی و حفظ یکپارچگی برنامه‌های تولید شده خود را داشته باشند.

 

Jscrambler حفاظت از کدهای جاوا اسکریپت

 

Sensei: پلتفرم آموزش مجازی با هوش مصنوعی

یکی از موفق‌ترین استارتاپ‌های پرتغال، پلتفرم آموزش مجازی Sensei است که توانسته با استفاده از هوش مصنوعی، شیوه‌های تدریس و یادگیری دانش‌آموزان را تا حد زیادی ساده‌تر کند. با استفاده از Sensei، دانش‌آموزان می‌توانند به طیف گسترده‌ای از منابع آموزشی که متناسب با نیازهای فردی آنهاست، دسترسی داشته باشند. این پلتفرم از الگوریتم‌های هوش مصنوعی برای تجزیه‌وتحلیل نقاط قوت و ضعف هر دانش‌آموز استفاده می‌کند و سبک‌های یادگیری هر فرد را به‌خوبی تشخیص می‌دهد.

علاوه بر این، Sensei درس‌های تعاملی، آزمون‌ها و ارزیابی‌هایی متفاوتی را ارائه می‌دهد که یادگیری را سرگرم‌کننده و جذاب جلوه می‌دهند. با استفاده از پلتفرم، دانش‌آموزان می‌تواند پیشرفت خود را به شکلی واقعی پیگیری کنند و در مورد عملکرد خود، بازخورد صحیحی داشته باشند.

 

Sensei پلتفرم آموزش مجازی با هوش مصنوعی

 

Aptoide: بازار اپلیکیشن‌های موبایل

اگر با سیستم‌عامل اندروید زیاد سروکار داشته باشید، بعید است که نام Aptoide را نشنیده باشید. اپتوید، یکی از بزرگ‌ترین فروشگاه‌های نرم‌افزار اندروید، جزو موفق‌ترین استارتاپ‌های پرتغال محسوب می‌شود که در سال ۲۰۱۱ توسط پائولو ترزنتوس و آلوارو پینتو تأسیس شد. این فروشگاه اپلیکیشن علاوه بر ارائه نرم‌افزارهای موجود در گوگل‌پلی، برخی نرم‌افزارهای خاص که توسط این فروشگاه عرضه نمی‌شود را برای دانلود در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

یکی از اصلی‌ترین دلایل موفقیت Aptoide، توجه به نظرات و توصیه‌های کاربران است. این فروشگاه کاملاً کاربرمحور طراحی شده و با استفاده از نظرات مختلف، همواره سعی در بهبود رابط کاربری و افزایش قابلیت‌ها داشته است. سرمایه‌گذاران مختلفی در طول سال‌های فعالیت این فروشگاه، متوجه میزان پتانسیل این استارتاپ شده‌اند و با هزینه‌های مختلف، راه موفقیت این کمپانی را هموارتر کرده‌اند.

 

Aptoide بازار اپلیکیشن‌های موبایل

 

Feedzai: پیشگیری از کلاهبرداری

آخرین مورد از موفق‌ترین استارتاپ‌های پرتغال که به معرفی آن می‌پردازیم، Feedzai است. این کمپانی در سال ۲۰۰۸ توسط Nuno Sebastiao، Paulo Marques و Pedro Bizarro و با هدف پیشگیری از کلاهبرداری، تأسیس شد. Feedzai با استفاده از هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ، روش‌های مختلفی را برای محافظت از کسب‌وکارها در برابر جرایم مالی ارائه می‌دهد. این استارتاپ با استخدام بهترین متخصصان از سراسر دنیا و همکاری با شرکت‌های بزرگ، پیشرفت بسیار خوبی در سال‌های اخیر داشته است و در حال حاضر، جزو موفق‌ترین شرکت‌های استارتاپ پرتغال شناخته می‌شود.

 

Feedzai یکی از موفق‌ترین استارتاپ‌های پرتغال

سخن پایانی

کشور پرتغال از جهات مختلفی می‌تواند گزینه مناسبی برای مهاجرت باشد. از روش‌های محبوب برای اخذ اقامت این کشور، اقدام از طریق ویزای استارتاپ پرتغال است. استارتاپ‌های متخلفی توانسته‌اند از شرایط و موقعیت‌های ایده‌آل کشور پرتغال برای رشد خود استفاده کنند که در این مقاله به معرفی ۱۰ مورد از بزرگ‌ترین آنها پرداختیم. شما نیز می‌توانید با دریافت مشاوره از کارشناسان مجموعه ویزاپ، برای دریافت ویزای این کشور اقدام نمایید و کسب‌وکار خود را به‌عنوان یکی از استارتاپ‌های پرتغال، راه‌اندازی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه − 2 =