- برای مهاجرت از کجا شروع کنم؟
اگر هنوز نمیدانید با کدام روش و به کجا مهاجرت کنید، راهنماییتان میکنیم.
ویزا استارتاپ هلند یک فرصت مناسب برای کسانی است که قصد دارند کسبوکاری نوپا شروع کنند. متقاضی در زمینه استارتاپ باید تجربه کافی حوزه کسبوکار مشخص را داشته باشد. هلند کشوری با مساحت ۴۱٬۵۴۳ کیلومترمربع و جمعیت ۱۶٬۵۷۰٬۶۱۳ نفر است که از لحاظ جغرافیایی در بخش اروپای غربی واقع شده و یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپاست که سعی دارد با مشوقهایی چون برنامههای مهاجرتی، از سایر کشورها در جذب کارآفرین عقب نماند. برای اخذ ویزای استارتاپ هلند، شما باید به شرایط و معیارهای خاصی پاسخ دهید. این ویزا برای کسبوکارهایی است که دارای طرح کسبوکار قابلقبولی هستند و میتوانند به اقتصاد هلند سودمند باشند.
ویزا استارتاپ هلند
نوعی از سرمایهگذاری در جهت راهاندازی یک کسبوکار با ایدهای نو، است. اگر قصد راهاندازی یک بیزینس در اروپا را دارید، این مسیر برایتان مناسب است. هلند جزء کشورهایی است که ایده برای طرحهای جدید و اقامت کارآفرینی زیاد است. اعتبار ویزا استارتاپ ۱ساله است. برای اطلاع از هزینه دقیق دریافت ویزا استارتاپ با ما تماس بگیرید و زمان اخذ این ویزا ۴ ماه است. شما میتوانید ویزای اقامت دائم را از طریق ویزا خوداشتغالی پس از گذشت ۱ سال اقدام کنید.
اخذ ویزای طلایی از طریق طرح استارت آپ
سرمایهگذاران با این ویزا میتوانند بدون نیاز به اخذ ویزا به همه کشورهای اتحادیه اروپا و شینگن رفتوآمد کنند. مدتزمان اعتبار ویزای طلایی بین یک تا ۳ سال است. سرمایهگذار پس از مدتی درصورتیکه واجد شرایط باشد، میتواند تابعیت و شهروندی کشور هلند را اخذ کند. برای اخذ ویزای طلایی از طریق طرح استارتآپ، ابتدا باید شرایط و معیارهای مربوطه را بررسی کنید. سپس میتوانید مراحل زیر را دنبال کنید:
- اطلاعات کامل در مورد طرح استارتآپ خود را جمعآوری کنید و برای ارزیابی به مرجع مربوطه ارائه دهید.
- درخواست خود را برای ویزای طلایی از طریق طرح استارتآپ ارسال کنید. این مرحله شامل پر کردن فرمهای مربوطه و ارائه اسناد و مدارک موردنیاز است.
- پس از ارسال درخواست، صبر کنید تا مراحل بررسی و پردازش توسط مقامات مربوطه انجام شود. ممکن است نیاز به مصاحبه یا ارائه اطلاعات تکمیلی داشته باشید.
- پس از تأیید ویزا، میتوانید به سفارت یا کنسولگری مربوطه مراجعه کنید و ویزای خود را دریافت کنید.
ویزای استارتاپ هلند مناسب چه افرادی است؟
برای اخذ ویزای استارتاپ هلند باید مهارتی را دارا باشید. برای اخذ ویزا هلند نیاز به داشتن تمکن مالی است. همینطور در کنار داشتن تمکن مالی نیاز است که ایدهای جدید و پولساز داشته باشید تا بتوانید از این ایده کسب درآمد کنید. تا بتوانید حداقل هزینههای زندگی روزمره خود را در هلند بپردازید. در هلند زبانی که رایج است زبان انگلیسی بوده و این شرایط زندگی را برای شما فراهم میکند. اگر شرایط شما مناسب باشد میتوانید ویزای استارتاپ کشورهای کانادا و یا انگلیس را دریافت کنید. اما اگر برای کشور هلند دارای شرایط لازم نباشید حتی اجازه ورود به کشور را ندارید.
ارزیابی محیط استارت آپ هلند
هلند یکی از کشورهای پیشرفته در حوزه استارتآپها و نوآوری فناوری است. این کشور دارای یک اکوسیستم قوی برای رشد و توسعه استارتآپها است.
برای ارزیابی محیط استارتآپ هلند، میتوان به عوامل مختلفی اشاره کرد. یکی از این عوامل، حمایت دولت از استارتآپها است. کشور هلند معمولاً برنامهها و تسهیلات مالی برای رشد استارتآپها ارائه میدهد. همچنین، وجود شبکههای قوی از شرکتها، دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی نیز به استارتآپها در هلند کمک میکند.
همچنین، محیط دوستانه کسبوکار و فرهنگ کسبوکار در کشور هلند برای استارتاپها بسیار دارای اهمیت است. این کشور دارای یک جامعه کارآفرینی پویا است که به رشد و توسعه استارتآپها کمک میکند.
کشور هلند به دلیل حمایت دولت و داشتن شبکههای قوی و فرهنگ کارآفرینی پویا، توسعه استارتاپ در این کشور درحالرشد است و راهاندازی استارتاپ بسیار مناسب است
همراهی خانواده با داشتن ویزای استارتاپ هلند
همراهی خانواده با داشتن ویزای استارتاپ هلند امکانپذیر است. همانطور که میدانی ویزای استارتاپ هلند یک ویزا کاری است مخصوص کسانی که قصد راهاندازی یک کسبوکار را دارند. از مزیتهای این ویزا این است که شما میتوانید به مدت ۱ سال همراه با خانواده خود در کشور هلند زندگی کنید. افراد خانواده با دریافت ویزای کار (open work permit) در هلند میتوانند مشغول به کار شود. فرزندان متقاضی زیر ۱۸ سال در هلند برای کار باید مجوز کار و یا تحصیل داشته باشند.
مدرک زبان مورد نیاز برای ویزای استارتاپ هلند
کشور هلند جز کشورهایی اروپایی است زبان انگلیسی جز زبانهای رایج این کشور است. اگر دانش زبان انگلیسی را داشته باشید بهمراتب زندگیکردن در این کشور برای شما آسانتر خواهد بود که این یک امتیاز مثبت برای شما حساب میشود. برای دریافت ویزا استارتاپ کشور هلند داشتن مدرک زبان آیلتس مهم است. اگر میخواهید سریع وارد کشور هلند شوید روش ویزا استارتاپ برای متقاضیانی که همراه با خانواده میخواهد اقامت کشور هلند را دریافت کنند مناسب است.
تمکن مالی لازم برای دریافت ویزای استارتاپ هلند
برای دریافت ویزای استارتاپ هلند، شما باید شرایط مالی مشخصی را داشته باشید. یکی از معیارها و شرایط لازم برای دریافت ویزا استارتاپ داشتن تمکن مالی است. باید ثابت کنید که با داشتن گواهی تمکن مالی قادر هستید از پس هزینههای زندگی خود بر بیایید. در حال حاضر مبلغ ۳۳۳ یورو برای اخذ ویزا استارتاپ هلند لازم است که متقاضی باید هزینه کند. متقاضی مبلغ ۵۰٫۰۰۰ یورو برای اخذ ویزای استارتاپ هلند نیازمند است. همینطور برای راهاندازی و اجرای طرح تجاری استارتاپ هلند باید دارای ۱۰۰٫۰۰۰ یورو تمکن مالی باشد.
مدارک لازم برای ویزای استارتاپ هلند
برای درخواست ویزای استارتاپ هلند، شما باید مدارک زیر را تهیه کنید:
- فرم درخواست ویزا: فرم درخواست ویزا را پر کنید و امضا کنید. این فرم را میتوانید از سفارتخانه یا کنسولگری هلند در کشور خود دریافت کنید.
- اسناد شرکت: باید اسناد شرکت استارتاپ خود را ارائه دهید. این شامل شناسنامه شرکت، اساسنامه، گواهی ثبت شرکت و اطلاعات مالی شرکت میشود.
- برنامه کسب و کار: باید یک برنامه کسب و کار جامع ارائه دهید که شامل اهداف، استراتژیها، نقشه راه و پیشبینیهای مالی شرکت شما باشد.
- اطلاعات مالی: باید اطلاعات مالی شرکت خود را ارائه دهید. این شامل صورتهای مالی، گزارش سود و زیان و ترازنامه است.
- بیمه سفر: باید بیمه سفر معتبری داشته باشید که شامل پوشش درمانی و بیمه مسئولیت مدنی باشد.
- اثبات مالی: باید اثبات مالی کافی داشته باشید تا بتوانید هزینههای زندگی و کسب و کار خود را در هلند تامین کنید.
- ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
هزینه اخذ ویزای استارتاپ هلند
هزینه اخذ ویزا استارتاپ کشور هلند زیاد نیست. در کشور هلند میتوان با حداقل سرمایه استارتاپ خود را شروع کرد. ویزای استارتاپ هلند در دسته ویزای سرمایهگذاری و کار قرار میگیرد، بهصورت حدودی افراد باید پشتوانهای ۱۰۰ هزار یورویی داشته باشند. متقاضی باید با ارائه مدارک مالی اثبات کند که راهاندازی طرح تجاری استارت ماهانه در حدود ۱۷۴٫۵۰۷ یورو درآمد و سوددهی دارد.
ثبت شرکت | ۵۰ یورو |
هزینه اخذ ویزای استارتاپ هلند برای کارآفرین | حدود ۷ الی ۱۰ هزار یورو |
هزینه تمدید ویزا | ۱۶۰ یورو |
هزینه های زندگی و اقامت در هلند
در جدول زیر میانگین هزینه های مربوط به زندگی در کشور هلند را مشاهده می کنید:
اقامت |
هزینه ها |
---|---|
هزینه اجاره مسکن |
۳۰۰ تا ۶۰۰ یورو |
هزینه چای و قهوه |
۲ یورو |
هزینه غذای دانشجویی |
۱۰ یورو |
بلیط اتوبوس |
۳ یورو |
هزینه تاکسی |
۴ یورو |
هزینه گوشت |
۸ یورو |
بهترین حوزهها برای راهاندازی استارتاپ در هلند
برخی استارتاپها در کشور هلند موفقتر عمل کردهاند. هر کدام از این استارتاپها در زمینهای متفاوت فعالیت میکنند. برای شناخت این استارتاپها در ادامه با ما همراه باشید.
شرکت Adyen
Adyen سرویسهای پرداخت برای تجارت الکترونیکی، فروشگاههای آنلاین، وبسایتها، برنامههای موبایل و شرکتهای بزرگ را ارائه میدهد. یکی از ویژگی های مهم این شرکت کنترل کامل Adyen است که این شرکت کنترل کامل روند مراحل پرداخت را برعهده دارد. شرکت Adyen با ارائه خدمات پرداخت برای بزرگترین شرکتهای جهان مانند Netflix، Airbnb، Uber و Spotify به شهرت رسیده است.
شرکت Booking.com
یکی از بزرگترین و معروفترین وبسایتهای رزرو هتل و اقامتگاه در جهان شرکت Booking.com است. Booking.com امکان رزرو هتلها، ویلاها، آپارتمانها، اقامتگاههای خصوصی و سایر امکانات اقامتی را در سراسر جهان به مسافران فراهم میکند. شرکت Booking.com با همکاری هزاران هتل و مرکزهای اقامتی در سراسر جهان، یک پل ارتباطی بین مسافران و صاحبان املاک برقرار کرده است. Booking.com به یکی از برندهای قدرتمند و قابلاعتماد در صنعت گردشگری تبدیل شده است.
شرکت TomTom
شرکت TomTom در ابتدا با تولید سختافزارهای ناوبری خود برای خودروها شناخته شده است. دستگاههای TomTom با استفاده از سیستم جیپیاس به رانندگان کمک میکردند تا مسیرهای خود را بیابند و به مقصد خود برسند. TomTom بهعنوان یکی از ارائهدهندگان خدمات لوکیشن برای شرکتها و توسعهدهندگان نرمافزار فعالیت میکند.
مراحل دریافت ویزای استارتاپ هلند
مراحل دریافت ویزای استارتاپ هلند بهصورت زیر است:
تهیه مدارک مورد نیاز
- دارابودن شرکت در حال فعالیت
- داشتن برنامه کاری متمایز و ایدهای نوآورانه
- دارابودن وثایق مالی و حمایتی از طرف سرمایهگذاران
ثبت نام در سامانه
ثبت نام در سامانه IND سازمان مهاجرتی هلند
پرداخت هزینه
پرداخت هزینه مربوط به ویزای استارتاپ
بررسی مدارک
بررسی مدارک توسط IN
مصاحبه
مصاحبه توسط سفارت کشور هلند در کشور مقصد
دریافت ویزای استارتاپ
دریافت ویزای استارتاپ در صورت پذیرش مدارک و موفقیت در مصاحبه
تسهیلگر در هلند کیست؟
تسهیلگر در هلند یک فرد یا سازمان است که به افراد با معلولیت و نیازهای خاص کمک میکند تا در جامعه بهخوبی عمل کنند و به همه امکانات عادی دسترسی داشته باشند. این افراد ممکن است ناشنوا، نابینا، مبتلا به اختلالات اینتلکتی، بیماریهای روانی و جسمی و یا دیگر نیازهای ویژه داشته باشند.
شرایط ویزای استارتاپ هلند
برای ورود و کار به چندین نوع ویزای کشور هلند نیاز دارید. برای استارتاپها نیز ویزایی به نام "اقامت برای کارآفرینی" وجود دارد که به شرطی صادر میشود که شما یک کارآفرین مؤید و پشتیبانی شده توسط اتحادیه اروپا باشید. این ویزا به شما امکان کارکردن در هلند برای شرکت خودتان را میدهد.
در زمینه شروط، برای صدور این ویزا شما باید مراحل زیر را طی کنید
- ارائه مستنداتی مانند نقشه کسب و کار، برنامه های کاری و سرمایه گذاری، اهداف شرکت و غیره
- تأیید از سوی یک اتحادیه اروپا، یک شرکت و یا یک نهاد تجاری
- نشان دادن تخصص و تجربه در زمینه کاری شما
- نشان دادن توانایی مالی برای پشتیبانی هزینه های زندگی و کار در هلند
شرط اول: همکاری با یک مجری متخصص قابل اعتماد (تسهیلگر)
همکاری با یک تسهیلگر یکی از شرایط لازم برای مجوز اقامت استارتاپ در هلند است. همکاری باید بهصورت توافقنامه بین کارآفرین استارتاپ و تسهیلگر تنظیم شود
شرط دوم: بیزینس شما باید نوآورانه باشد.
آژانس تصدی هلند (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland، RVO) ارزیابی خواهد کرد که آیا بیزینس شما “نوآورانه” است یا خیر. اگر بیزینس شما دارای ۳ شرط زیر باشد یک بیزینس نوآرانه است.
- بیزینستان تکنولوژی جدیدی برای تولید، توزیع یا بازاریابی در هلند را درگیر کند.
- بیزینس شما باید نوآورانه و رویکرد سازمانی جدید داشته باشد
شرط سوم: شروع برنامههای عملیاتی بیزینس توسط کارآفرین
شما بهعنوان یک کارآفرین باید یک طرح بهصورت گامبهگام از جزئیات استارتاپ خود که حاوی اطلاعات مربوط به بیزینستان است به دولت هلند ارائه دهید. اطلاعات شما باید شامل این موارد باشد:
- ساختار سازمان
- نقشها و وظایف
- شکل قانونی
- پرسنل
- هدف شرکت
- توضیح کامل ایده برای محصول یا خدمات نوآوری
- فعالیتهای شروع پروژه در سال اول، توضیح کامل برنامهریزی و فعالیتهای کسبوکار و مراحلی که در راهاندازی شرکت باید انجام گیرد.
شرط چهارم: ثبتنام در اتاق بازرگانی هلند (KVK)
اگر درخواست ویزای استارتاپ شما تأیید شود، پیامی دریافت خواهید کرد که میتوانید اجازه اقامت موقت خود را از کنسولگری یا سفارت هلند دریافت کنید. هنگامی که به هلند آمدید، نامهای دریافت خواهید کرد که چه زمانی و کجا ویزای استارتاپ هلند خود را دریافت کنید.
شرط پنجم: تمکن مالی کافی برای اقامت و زندگی در هلند را داشته باشید.
کارآفرین استارتاپی باید تمکن مالی کافی برای اقامت، زندگی و راهاندازی کسبوکار در هلند را داشته باشد. تسهیلگر شما نیز باید به صورت رسمی اعلام کند میتواند بخشی از هزینههای شما مانند محل اقامت را بر عهده بگیرد. تمکن مالی باید برای تمام دوره اقامت حداکثر ۱ سال باشد.
استخدام کارمند برای استارتاپ در هلند
هلند یکی از بهترین مکانها برای شروع یک استارتاپ در اروپا است. این کشور دارای سیستم حمایتی بسیار قوی برای کسبوکارهای جدید است که شامل اعطای وامهای بانکی با بهره کم تا حدود ۸۰% از سرمایه نیازمندیهای مالی کسبوکار و همچنین اعطای مجوزهای اقامت برای محققان و کارآفرینان است. برای استخدام کارمند مدیران استارتاپ میتوانند از پلتفرمهایی مانند LinkedIn و Glassdoor استفاده کنند و با جوامع و شبکههای کارآفرینی محلی و دولتی در ارتباط باشند. همچنین باتوجهبه زبان انگلیسی در هلند، روشهای دیگری مانند ایجاد آگهی و استفاده از سایتهای استخدامی نیز برای پیداکردن کارمندان مناسب قابلاستفاده هستند.
دریافت ویزای استارتاپ هلند چقدر طول میکشد؟
زمان موردنیاز برای دریافت ویزای استارتاپ هلند از چند عامل بهویژه وضعیت شما، کیفیت مستندات، و حجم درخواستهای پرداخته شده به سفارت هلند وابسته است. بااینوجود، بیشتر این فرایند حداقل یک ماه و حداکثر چند ماه طول میکشد. معمولاً پس از ارائه درخواست، نتیجه دریافتی در ۲ تا ۴ هفته به شما اطلاع داده میشود. بااینحال، باتوجهبه شرایط فعلی جهانی و واکسیناسیون کووید، زمان موردنیاز ممکن است برای درخواستهای آتی تغییر کند. بهترین راه برای اینکه زمان موردنیاز برای دریافت ویزای استارتاپ هلند کمتر شود، ارائه کامل و دقیق مستندات و درخواستهای لازم است.
خصوصیات طرح تجاری برای استارت آپ در هلند
طرح تجاری (بیزینس پلن) برای استارتآپ در هلند شامل موارد زیر است:
- خلاصه اجرایی: خلاصهای از طرح تجاری با توضیح کوتاهی از محصول یا خدمت، مشتریان هدف، بازار هدف، رقبا، مزیت رقابتی و نقاط ضعف طرح باید شامل شود.
- تحلیل بازار: شامل شناخت بازار هدف، تعیین مشتریان هدف، بازار هدف و رقبا است. عوامل مؤثر بر بازارشناسی و تغییرات در حوزه تجاری نیز باید مورد بررسی قرار گیرد.
- تحلیل SWOT: تحلیل نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدهای طرح باید صورت گیرد. این باتوجهبه مزایا و معایب خاص طرح و باتوجهبه چالشهایی که در صنعت و بازار ایجاد میشوند، صورت میگیرد.
- توصیف محصول یا خدمت: شرحی مختصر از محصول یا خدمت باید در بیزینس پلن وارد شود، با بیان ویژگیها و مزایای محصول یا خدمت.
- استراتژی بازاریابی: طرح بازاریابی باید هدف تبلیغات، روشهای تبلیغات، شناسایی مشتریان، تعرفههای محصول، و ارزیابی روشهای بازاریابی بر اساس تحلیل بازاریابی، شامل شده باشد.
- پورتفولیو محصول: اگر استارتآپ درحالتوسعه محصولات جدید است، باید این محصولات در بیزینس پلن وارد شوند، به همراه شرحی از مراحل توسعه و برنامههای آتی آنها.
- تهیه نقشه مالی: طرح تجاری باید شامل چشمانداز مالی باشد. ترازنامه، صورت سود و زیان، سرمایهگذاری، پیشبینی فروش، برآورد هزینهها، برنامهریزی دقیق بودجه و سند پردازی، باید در این بخش درج شوند.
- مدیریت و سازماندهی: باید شرحی از نیروی انسانی، مدیریت و سازماندهی، مسئولیتهای کارکنان و ساختار سازمانی در بیزینس پلن گنجانده شود.
در کل، طرح بیزینس پلن باید به گونهای باشد که به راحتی قابل فهم باشد و توسط سرمایهگذاران و بانکها ارزیابی شده و تصویب شود.
معایب و مزایای راه اندازی استارت آپ در هلند
معایب و مزایای راهاندازی یک استارتآپ در هلند عبارتاند از:
مزایا راه اندازی استارت آپ در هلند
فرهنگ کارآفرینی فعال در هلند، باعث شده است که دولت و بخش خصوصی در این کشور پشتیبانی قوی از استارتاپ داشته باشند.
دسترسی به بازارهای اروپایی؛ هلند یکی از بهترین کشورهایی است که به دلیل دسترسی به شبکه حملونقل از بازارهای اروپایی خوبی برخوردار بوده است.
وجود تجارب موفقیتآمیز در حوزههایی مانند تکنولوژی، شیمی، داروهای بیولوژیکی، نرمافزار و بازیهای ویدئویی، باعث شده است تعداد زیادی از شرکتهای بزرگ در این حوزهها در هلند شروع به فعالیت کنند.
بسترهای حمایتی گسترده از جمله فضاهای کارآفرینی، سرمایهگذاری ریسکپذیر، برنامههای آموزشی و شبکههای اجتماعی، امکان رشد سریعتر و موفقیت بیشتر را برای شرکتها فراهم میکند.
فرهنگ کاری مناسب در هلند، زندگی شهری پویا و محیط کار بهداشتی و ایمن، باعث شده است که افراد متعددی از سراسر جهان در هلند زندگی کنند و بهعنوان یک استارتاپ، از تلاش بیشتری برای جذب و نگهداشتن نیروهای مجرب برخوردار شوند.
معایب راه اندازی استارت آپ در هلند
هزینه زندگی بالا در هلند؛ یکی از پرهزینهترین و گرانترین کشورهای اروپا هلند است.
بازار کار رقابتی؛ باتوجهبه تعداد زیاد شرکتهای فعال در حوزههای مختلف در هلند، بازار کار بسیار رقابتی است و به همین دلیل است که برای استارتاپ پیشرفت مشکلتر است.
مردم هلندی معمولاً به زبان هلندی صحبت میکنند و خیلی از مردم انگلیسی را ترجیح میدهند، بااینحال، برای مذاکره و انجام معاملات با شرکتهای داخلی، یادگیری زبان هلندی میتواند کار مفیدی باشد.
محدودیت در برخی مسائل حقوقی؛ در هلند، برخی مسائل حقوقی برای استارتاپها ممکن است محدودیتهایی داشته باشند، بهخصوص برای شرکتهای دارای فرایندهای نوآوری و تحقیق و توسعه پیشرفته.
در کل، هلند با داشتن بسترهای سازمانی و حمایتی قوی، فرهنگ کارآفرینی فعال و دسترسی به بازارهای اروپایی، برای شروع یک استارتاپ، یک محیط مناسب است، اما شرایط هزینه بالا، رقابت شدید، محدودیتهای حقوقی و مسائل زبانی نیز وجود دارد که قبل از شروع کار باید در نظر گرفته شوند.
اقامت از طریق ویزای استارتاپ در هلند
برای دریافت ویزای استارتاپ هلند باید مراحل زیر را گذراند. پس از دریافت ویزای استارتاپ هلند، ابتدا اقامت موقت یکساله به او داده میشود تا بتواند در این مدت کسبوکار خود را راهاندازی کند. تا سه سال این ویزا امکان تمدید دارد. با این ویزا، شما و خانوادهتان میتوانید به مدت حداکثر ۵ سال در هلند اقامت کنید. بااینحال، شما باید هر سال به اداره مهاجرت هلند اطلاعاتی درباره وضعیت کسبوکار و شرایط زندگی خود در هلند ارائه دهید.
نمونه های استارت آپ موفق در هلند
هلند دارای یک شرکت فعال در حوزهٔ استارتاپهاست و بسیاری از این شرکتها در سالهای اخیر پر رونق شدهاند. در زیر نمونههایی از استارتاپهای موفق هلند آورده شده است:
- Adyen - شرکت پرداخت آنلاین و پرداخت موبایل
- com - سامانهی رزرو اقامتگاههای توریستی آنلاین
- TomTom - شرکت GPS و مسیریابی
- WeTransfer - سرویس انتقال فایلهای حجیم آنلاین
- lendle - سامانهی خلاصه خوانی اخبار و مقالات
- Picnic - سامانهی خرید مخصوص مناطق شهری با استفاده از برنامهی تلفن همراه
- Bunq - بانک شخصی آنلاین، که با هوش مصنوعی کار می کند
این فهرست تنها چند مثال از استارتاپهای موفق هلند است و لیستهای دیگری نیز میتوان برای شرکتهای فعال در حوزههای مختلف از جمله تکنولوژی، بهداشت، خدمات مالی و خدمات دیجیتال ارائه داد.
استانداردهای سرمایه گذاری در هلند
در هلند، سازمانهای حاکم بر بازار سرمایه و سرمایهگذاری شامل شورای بازار سرمایه هلند (AFM) و بانک مرکزی هلند هستند که مسئول نظارت بر بازار سرمایه در این کشور میباشند.
نکته مهمی در خصوص سرمایهگذاری در هلند این است که این کشور دارای بازار سرمایه پویا و بزرگی است و برای سرمایهگذاران خارجی دسترسی به این بازار بسیار آسان میباشد. در این بازار سهام هلندی از جمله شرکتهایی همچون شل، یونیلیور و آی.ای.آس سرمایه گذاری قوی میباشد.
استانداردهای سرمایهگذاری در هلند شامل قوانینی مانند قانون تأمین اجتماعی، قانون مالیات بر درآمد، قانون جذب سرمایهگذاری خارجی و قوانین حفاظت از حقوق سرمایهگذاری میباشند. همچنین سازمان AFM مسئول نظارت بر عملکرد سازمانهای مرتبط با بازار سرمایه میباشد و هر گونه تخلف از قوانین و مقررات مربوط به سرمایهگذاری در این کشور تحت پیگرد قانونی قرار میگیرد.
شاخص های اقتصادی تأثیرگذار در هلند
هلند یکی از کشورهای پیشرفته و پرجمعیت اروپا است و بخش عمده اقتصاد آن را صنایع منسوجات، پتروشیمی، ماشینآلات، الکترونیک، کشاورزی و تجارت بینالملل تشکیل میدهد. شاخصهای اقتصادی تأثیرگذار در هلند عبارتاند از:
- نرخ بیکاری: در سال ۲۰۲۱، نرخ بیکاری در هلند حدود ۴ درصد بود.
- رشد اقتصادی: در سال ۲۰۲۱، رشد اقتصاد هلند حدود ۲ درصد بوده است.
- شاخص قیمت مسکن: شاخص قیمت مسکن در هلند در سال ۲۰۲۱ در حال افزایش بوده است.
- صادرات و واردات: هلند بهعنوان یکی از کشورهای صادرکننده مهم در اروپا شناخته میشود. در سال ۲۰۲۰، صادرات هلند در حدود ۵۰۵ میلیارد دلار بوده است و واردات حدود ۴۸۹ میلیارد دلار بوده است.
- تولید ناخالص داخلی (ت.ن.د): تولید ناخالص داخلی در هلند در سال ۲۰۲۱ حدود ۹۵۰ میلیارد دلار بوده است.
- شاخص قیمت مصرف: در سال ۲۰۲۱، شاخص قیمت مصرف هلند در حدود ۱۲۳ بوده است.
- شاخص بورس: شاخص بورس آمستردام بهعنوان بورس اصلی هلند در اروپا شناخته شده است. شاخص بورس در سال ۲۰۲۱ در حدود ۷۲۰۰ بوده است.
بهترین شهرها برای ایجاد استارتاپ در هلند
هلند یکی از بهترین کشورهایی است که محیط مناسبی برای رشد و توسعه ایدههای کارآفرینی فراهم کرده است. شهر های کشور هلند به دلیل تقویت استارتآپها و نوآوریها مشهور هستند و ویژگیهای منحصربهفرد آنها و فرصتهایی را که به کارآفرینان جاهطلب ارائه میدهند را زیر نور می آوریم. برای ایجاد یک استارتاپ، میتوانید در شهرهای زیر در هلند اقدام کنید:
آمستردام
آمستردام با بیش از ۴۰ درصد از کارآفرینان بازار هلند، بهعنوان یکی از شهرهای مهم استارتاپی در اروپا شناخته میشود. پایتخت، بهعنوان کانونی برای استارتآپها و نوآوریها پادشاهی میکند. حضور سرمایهگذاران بانفوذ، رویدادهای صنعتی، و مجموعه استعدادهای متنوع به جذابیت کارآفرینی آمستردام کمک میکند.
روتردام
روتردام بهعنوان پنجمین درگاهی شلوغ در جهان، با وجود سرعت بالای اینترنت و فضای کارآفرینی خود، یک شهر خوب برای شروع یک استارتاپ است. روتردام، بزرگترین شهر بندری اروپا، به یک مرکز نوآوری پایدار تبدیل شده است. روحیه مشارکتی شهر در ابتکاراتی مانند شتابدهنده PortXL که از استارتآپهای دریایی پشتیبانی میکند و BlueCity، یک قطب اقتصاد دایرهای واقع در یک استخر شنای سابق مشهود است.
اوترخت
این شهر با ۳۰ دانشگاه و محیطزیست سالم و فضایی انعطافپذیر، ایدئال برای شروع کارآفرینی است. موقعیت مرکزی شهر و صحنه پر جنبوجوش استارتاپ، کارآفرینانی را از صنایع مختلف جذب میکند.
دلفت
دلفت یک شهر کوچک و البته زیبای هلند است و شرایط مناسبی برای رشد کسبوکارهای کوچک ایجاد میکند. انکوباتور YES! Delft پشتیبانی ارزشمندی از این استارتآپها ارائه میدهد، ایدههای پیشرفت را پرورش میدهد و همکاری را تقویت میکند.
آرنده
این شهر با داشتن خلاقیت بالا و مراکز پژوهشی عالی، به یک شهر با نسبت عالی کارآفرینان تبدیل شده است.
هر چند که این شهرها فقط نمونهای از شهرهایی هستند که در هلند با شرایط مساعدی برای ایجاد استارتاپ همراه هستند.
تبدیل ویزای استارتاپ به ویزای خود اشتغالی در هلند
برای تبدیل ویزای استارتاپ به ویزای خود اشتغال در هلند، شما باید موارد زیر را انجام دهید:
- اخذ مجوز کار به عنوان کارآفرین از سازمان کار و امور اجتماعی هلند
- ثبت شرکت خود در سازمان ثبت شرکت هلند.
- پرداخت وجه بیمه به اداره بیمه اجتماعی هلند
- بررسی توسط سازمان مهاجرت هلند و دریافت ویزای موردنیاز.
پس از اینکه با ویزای استارتاپ هلند به مدت ۱ سال در این کشور اقامت کردید، میتوانید برای ویزای خوداشتغالی هلند درخواست دهید. در صورت موافقت میتوانید ۵ سال حداکثر اقامت هلند را دریافت کنید و بعد از آن برای اقامت دائم درخواست دهید.
پس از پایان ویزای استارت آپ چه اتفاقی خواهد افتاد؟
ویزای استارتاپ فقط یک ویزای کوتاهمدت است که برای شروع کسبوکارهای نوپا در هلند ارائه میشود. پس از پایان این ویزا، برخی از کارآفرینان میتوانند ادامه فعالیت خود را در هلند با مجوز کاربری برای کارآفرینان ادامه دهند. برای دیگران، این ویزای کوتاهمدت به معنی بازگشت به کشور مبدأ و یا جستجوی مسیری دیگر برای اقامت و تجارت در کشورهای دیگر خواهد بود.
شرایط سنی برای اخذ ویزا
برای دریافت ویزای استارتاپ هلند باید موارد زیر را برآورده کنید:
- برای شرکت در برنامه استارتاپ هلند، شرط سنی وجود ندارد، اما برای اخذ ویزای کار تحصیلی یا ویزای کار معمولی حداقل سن ۱۸ سال است.
- باید یک طرح کسبوکار نوآورانه و باارزش افزوده بالا داشته باشید که توسط دولت هلند تأیید شده باشد.
- باید با یک شریک کسبوکار محلی همکاری داشته باشید و یک توافقنامه همکاری با آنان ببندید.
- باید مدتزمان کافی برای توسعه کسبوکار در هلند را داشته باشید و برنامههای توسعهٔ کسبوکار خود را به دولت هلند ارائه دهید.
- باید دارای پشتیبانی مالی کافی برای اعتبار و استقرار در هلند باشید.
سوالات متداول
هر استارتاپی برای شروع کار خود به هزینه های زیادی نیاز دارد که در این مقاله سعی کردیم هزینه های ضروری را دسته بندی کنیم.
فرآیند ارائه ایده ها برای هر سازمان نوپا متفاوت است. برای اطلاعات بیشتر باید با آژانس مربوطه تماس بگیرید. اگر واجد شرایط هستید، می توانید مدارک و ریز نمرات خود را ارسال کنید.
بله استارت آپ این کشور نیازمند یک طرح تجاری خلاق، سودده و نوآورانه و جدید می باشد.
کاملا به قدرت طرح کسب و کار شما بستگی دارد.
پروسه صدور ویزای استارتاپ هلند ۳ ماه طول میکشد.
بله میتوانیم برای استارتاپ خود در هلند کارمند ایرانی استخدام کنیم که بصورت آزمایشی ۴ ساله که تا ۱ ژوئن ۲۰۲۵ قابل اجرا است .
سخن پایانی
ویزا استارتاپ هلند یکی از جدیدترین ویزاهای کوتاهمدت است که اداره مهاجرت بهمنظور حمایت از ایدهها و طرحهای جدید و جذب صاحبان کسبوکارها در نظر گرفته است. ایدهای که متقاضی جهت راهاندازی استارتآپ در کشور هلند انتخاب کرده است باید کاملاً خلاق و مبتکرانه باشد و نشان دهد که دارای سوددهی زیاد خواهد بود. به هنگام اقدام برای گرفتن مجوز ویزا اقامتی شما باید به مواردی که در این مطلب بیان شده توجه زیادی کنید. برای این که بخواهید نسبت به دریافت این ویزا اقدام کنید، باید نسبت بهتمامی شرایط اخذ آن اطلاعات کافی داشته باشید. برای اطلاع از قوانین و پروسه مهاجرت از طریق startup میتوانید از کارشناسان مؤسسه ویزاپ راهنمایی لازم را دریافت کنید.
ویزای استارتاپ دیگر کشور ها
مشاوره رایگان
برای دریافت مشاوره سریع اطلاعات زیر را تکمیل کنید.