مطالبی که در این صفحه میخوانید

اگر هنوز نمی‌دانید با کدام روش و به کجا مهاجرت کنید، راهنمایی‌تان می‌کنیم.

روش‌های مهاجرتی برای دریافت ویزای استارتاپ

استارتاپ‌ها از محبوب‌ترین کسب‌وکارهایی هستند که در هر کشوری وجود دارند. در واقع کسب‌وکاری که توانسته با استفاده از ایده‌های نو و به‌روز خدمات خاصی را به مردم ارائه دهد یک استارتاپ محسوب می‌شود. در صورتی که می‌خواهید از طریق ویزای استارتاپ به کشورهای مختلف مهاجرت کنید باید شرایط خاصی را دارا باشید.

یکی از مهم‌ترین نکاتی که دررابطه‌با ویزای استارتاپ وجود دارد این است که افرادی نیز می‌توانند به همراه شما از طریق ویزای همراه استارتاپ وارد کشور مقصد شوند. ویزای همراه یک نوع ویزا است که با کمک آن می‌توانید به فردی که در کشور مقصد اقامت دائم یا موقت دارد بپیوندید. همراه ما باشید تا در ادامه بیشتر این ویزا را به شما توضیح دهیم.

ویزای همراه استارتاپ چیست؟

یکی از بهترین ویزاهایی که در هر کشوری ارائه می‌شود ویزای استارتاپی است. ویزای استارتاپی نوعی ویزا است که به شما اجازه راه‌اندازی کسب‌وکاری جدید در کشور مقصد می‌دهد. از آن جایی که این ویزا به‌صورت موقت صادر شده و اجازه اقامت موقت را به شما می‌دهد می‌توانید با استفاده از ویزای همراه در استارتاپ نیز افرادی را به همراه خود وارد کشور مقصد کنید. به طور مثال همسر، فرزندان، همکار و... جزو این افراد بوده و با شرایطی آسان می‌توانند وارد کشور مقصد شوند.

چه زمانی باید برای ویزای همراه درخواست داد؟

برای این که بتوانید بهترین نتیجه را از اخذ ویزای همراه در استارتاپ کسب کنید باید در بهترین زمان ممکن این درخواست را ارائه دهید. روش‌های مختلفی برای این کار وجود دارد. شما می‌توانید پس از این که شرکت استارت آپ خود را در کشور مقصد راه‌اندازی کردید، برای همسر و فرزندان خود ویزای همراه گرفته و با کمک این ویزا آن‌ها را وارد کشور مقصد کنید.

همچنین می‌توانید هم‌زمان با همدیگر ویزای استارتاپی را دریافت کنید. در چنین شرایطی پس از این که ویزا تکمیل و اخذ شد، باید برای همراهان خود نیز ویزای همراه اخذ کرده تا بتوانید به‌صورت هم‌زمان وارد کشور خارجی شوید.

درخواست ویزای همراه

کاربرد ویزای همراه در روش مهاجرتی استارتاپ چیست؟

برخی از افراد هنوز دررابطه‌با اخذ ویزای همراه در استارتاپ شک داشته و نمی‌دانند که آیا این ویزا برای آن‌ها مناسب است یا خیر. در صورتی که به دنبال اخذ ویزای همراه هستید بهتر است کاربردهای این ویزا را بررسی کرده و ببینید که آیا می‌توانید با کمک این ویزا افراد خانواده خود را وارد کشور خارجی بکنید یا خیر. مهم‌ترین کاربردی که ویزای همراه در روش استارتاپ دارد این است که با کمک آن اقوام درجه یک یعنی همسر و فرزند فرد می‌توانند به وی در کشور خارجی بپیوندند.

اهمیت ویزای همراه برای کسب‌وکارها

اهمیت ویزای همراه برای کسب‌وکارها بسیار زیاد است. در واقع این موضوع به دلیل کاربردهای فوق‌العاده‌ای است که این ویزا در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد. می‌توانید با استفاده از ویزای همراه به‌راحتی هر تعداد از فرزندان و همسر خود را وارد کشور کنید.

از دیگر دلایلی که می‌توان ویزای همراه ویزای کسب‌وکار را یک ویزای مهم دانست، گسترش کسب‌وکار است. به کمک این ویزا می‌توانید همکاران و شرکای خود را نیز به کشور مقصد وارد کنید تا به شما در فرایند استارتاپی کمک کنند.

مدارک لازم برای اخذ ویزای همراه در روش ویزای استارتاپ

برای این که بتوانید به بهترین شکل ویزای همراه در استارتاپ را دریافت کنید باید مدارکی که برای این کار نیاز است را بررسی کرده و قبل از مراجعه به سفارت آن‌ها را تأمین کنید. مدارک متنوعی برای این ویزای همراه وجود دارد که ارائه آن‌ها برای سفارت مهم است. از مهم‌ترین این مدارک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • عکس
  • رسید پرداخت هزینه اپلای
  • تکمیل فرم‌های آنلاین
  • سند ازدواج
  • عدم سوءپیشینه برای افراد بالای ۱۸ سال
  • بایومتریک
  • پاسپورت
  • شناسنامه و کارت ملی
  • رسید پرداخت اپلیکیشن فی
  • کپی از تمام صفحات پاسپورت (تمام صفحات خالی، جلد جلو و پشت پاسپورت)
  • تمکن مالی

مدارک لازم برای اخذ ویزای همراه

چه کشورهایی ویزای همراه ارائه می‌دهند؟

همان‌طور که می‌دانید کشورهای مختلفی هستند که ویزای همراه را ارائه می‌دهند. در صورتی که می‌خواهید به هر کدام از این کشورها از طریق همراهی ویزای استارتاپ مهاجرت کنید، باید با شرایطی که برای هر کدام از کشور وجود دارد آشنا باشید. مهم‌ترین شرایط این کار عبارت‌اند از:

اخذ ویزای همراه کانادا در روش استارتاپ ویزا

کانادا یکی از محبوب‌ترین کشورهایی است که در مقصد مهاجرتی افراد زیادی قرار گرفته است. می‌توانید با کمک این ویزای همراه در استارتاپ کانادا و پرداخت هزینه ۱۳۶۵ دلار کانادایی برای هر عضو خانواده، افراد درجه یک خانواده خود را به کشور کانادا وارد کرده و در آن با هم زندگی کنید. البته این هزینه برای فرزندان کمتر بوده و باید برای هر فرزند ۲۳۰ دلار هزینه پرداخت کنید. پس از اخذ این ویزا همسر توانایی کار و فرزندان می‌توانند به‌صورت رایگان در کشور کانادا تحصیل کنند.

اخذ ویزای همراه هلند در روش استارتاپ ویزا

یکی از بهترین کشورهایی که برای مهاجرت وجود دارد کشور هلند است. این کشور زیبا فرصت‌های زیادی را برای کسب‌وکارهای نو و استارتاپ‌ها در اختیار شما قرار می‌دهد. به همین دلیل می‌توان گفت که باید هلند را در انتخاب‌های اول قرارداد.

هزینه‌ای که برای ویزای همراه در استارتاپ باید برای همسر و هر کدام از فرزندها بپردازید به میزان ۲۱۰ یورو است. زمان بررسی مدارک و تایید ویزای نیز بین ۷ تا ۱۰ هفته طول می‌کشد. از مهم‌ترین مدارکی که برای ویزای همراه در این کشور نیاز دارید می‌توان به مدارکی مانند پاسپورت، گواهی عدم سو پیشینه و دیگر مدارک اطلاعاتی اشاره کرد.

اخذ ویزای همراه انگلستان در روش استارتاپ ویزا

کشور دیگری که می‌توانید برای اخذ ویزای همراه در استارتاپ از آن بهره ببرید کشور انگلستان است. انگلستان شرایطی عالی برای کار داشته و قابلیت همکاری و صادرات به کشورهای مهمی را خواهید داشت. به‌ازای هر نفر از اعضای خانواده برای اخذ ویزای همراه باید ۱۰۳۶ پوند پرداخت کرده و به میزان ۳ هفته صبر داشته باشید. رسید پرداخت هزینه اپلای، شناسنامه، کارت ملی و تصویر بایومتریک از مهم‌ترین مدارک این کار هستند.

اخذ ویزای همراه دانمارک در روش استارتاپ ویزا

دانمارک را می‌توان از کشورهای پیشرو در کسب‌وکارهای جدید دانست. این کشور فوق‌العاده توانسته با جذب کسب‌وکارهای جدید و به‌روز، بهترین شرایط کاری را در خود ایجاد کند. برای اخذ ویزای همراه در استارت آپ دانمارک باید به میزان ۲۶۳۵ کرون دانمارک را برای هر عضو خانواده بپردازید. شرایط مختلفی برای اخذ این ویزا وجود دارد؛ اما می‌توانید هم فرزندان زیر ۱۸ سال و هم‌بالای ۱۸ سال را به کشور دانمارک وارد کرده و در آن با هم به کار و زندگی بپردازید.

اخذ ویزای همراه آمریکا در روش استارتاپ ویزا

آمریکا قوی‌ترین کشور از نظر اقتصاد و کسب‌وکار است. این کشور فوق‌العاده محل تولد بسیاری از استارتاپ‌های قوی و به‌روز است. شما می‌توانید پس از اخذ ویزای استارتاپ همراهان خود را به کمک ویزای همراه در استارتاپ وارد کشور آمریکا کنید. برای این کار به مدارک مختلفی نیاز خواهید داشت.

یکی از مهم‌ترین این مدارک تمکن مالی فرد اصلی است که نشان‌دهنده قدرت تأمین هزینه‌های زندگی خود و همراهانش را دارد. گواهی تولد و ازدواج نیز برای همسر و فرزندان واجب بوده و حتماً باید به سفارت ارائه داده شوند.

اخذ ویزای همراه آلمان در روش استارتاپ ویزا

بعید است که در برنامه مهاجرتی خود از طریق روش استارتاپی به کشور آلمان فکر نکرده باشید. آلمان کشوری است که در زمینه استارتاپ‌ها و کسب‌وکارهای نو بسیار پیشرفت چشمگیری داشته است. اگر می‌خواهید به همراه همسر و فرزندان خود به کشور آلمان مهاجرت کرده و ایده استارتاپی خود را اجرایی کنید می‌توانید از ویزای همراه در استارتاپ استفاده کنید.

می‌توانید با کمک این ویزا همسر خود و فرزندانی که مجرد بوده و حضانت آن‌ها بر عهده شما است را وارد کشور آلمان کنید. همچنین کشور آلمان شرایطی قرار داده که با استفاده از آن می‌توانید والدین را نیز به‌عنوان همراه وارد آلمان کنید.

اخذ ویزای همراه فنلاند در روش استارتاپ ویزا

کشور اروپایی فنلاند شرایطی عالی برای کسب‌وکارهای جدید و استارتاپی قرار داده است. همین موضوع موجب شده تا افراد زیادی فنلاند را جزو اولین انتخاب‌های خود برای مهاجرت از طریق استارت آپ قرار دهند. اگر نگران والدین یا همسر و فرزندان خود هستید، می‌توانید پس از ورود به کشور فنلاند با استفاده از ویزای همراه در استارتاپ این افراد را نیز وارد کشور کنید. برای این کار سند ازدواج و مدارک تولد فرزندان را باید به سفارت فنلاند ارائه دهید.

اخذ ویزای همراه پرتغال در روش استارتاپ ویزا

اما آخرین کشوری که پیشنهاد می‌شود برای ایجاد یک کسب‌وکار استارتاپی به آن وارد شوید کشور پرتغال است. این کشور علاوه بر ویزای استارتاپ، ویزای همراه استارتاپ نیز قرار داده و به شما این امکان را می‌دهد که اعضای خانواده خود را وارد کشور پرتغال کنید.

پرتغال سخت‌گیری‌های کمتری نسبت به دیگر کشورهای اروپایی برای اخذ ویزای همراه ویزا استارتاپ قرار داده است. به همین دلیل می‌توانید به‌راحتی ویزای استارتاپ این کشور را اخذ کرده و در کمترین زمان ممکن با پرداخت هزینه‌هایی کم، همسر و فرزندانتان را وارد پرتغال کنید.

ویزای همراه پرتغال

سخن پایانی

ویزای استارتاپی ویزایی است محبوب که به شما امکان تأسیس کسب‌وکارهای استارتاپی را می‌دهد. در واقع با اخذ این ویزا می‌توانید به کشوری خارجی مهاجرت و در آن استارتاپی راه‌اندازی کنید. اکثر کشورهایی که ویزای استارتاپی ارائه می‌دهند، در کنار این ویزا ویزای همراه در استارتاپ را نیز دارند تا به کمک آن متقاضیان بتوانند اعضای خانواده خود را نیز وارد کشور مقصد کنند. در این مقاله مهم‌ترین نکاتی که دررابطه‌با همراه ویزا استارتاپ و نحوه اخذ آن در کشورهای مختلف وجود داشت پرداختیم.

ویزای استارتاپ کشورهای مختلف