- برای مهاجرت از کجا شروع کنم؟
اگر هنوز نمیدانید با کدام روش و به کجا مهاجرت کنید، راهنماییتان میکنیم.
روشی که امروزه بسیاری از افراد برای مهاجرت به کشورهای مختلف از آن استفاده میکنند مهاجرت از طریق ویزای استارتاپ است. ویزای استارتاپ نوعی ویزا است که با استفاده از آن میتوانید بهراحتی در کشورهای مختلف اقامت کرده و کسبوکاری جدید را در آن راهاندازی کنید. شرایط خاصی برای ویزای استارتاپ وجود دارد. یکی از مهمترین این شرایط نو و جدید بودن ایده استارتاپی شما است.
تنها در صورتی ویزای استارتاپی به شما ارائه میشود که ایدهای جدید و جذاب برای کشور مقصد ارائه دهید. یکی از شرایطی که ممکن است برای افراد مختلف پیش بیاید این است که ممکن است ویزای استارتاپ به دلایل مختلفی ریجکت شود. ردشدن ویزای استارتاپ میتواند دلایل مختلفی داشته باشد؛ همراه ما باشید تا در ادامه دلایل ریجکتشدن ویزای استارتاپ و راهکارهای رفع ریجکتی آن را بررسی کنیم.
علل ریجکت ویزای استارتاپ
در برخی شرایط امکان دارد پس از این که درخواستی که مبنی بر دریافت ویزای استارتاپی ثبت کردهاید رد شده یا بهاصطلاح ریجکت شود. ریجکتشدن در واقع اصطلاحی است که برای ردشدن شرایط مختلف درخواست به وجود میآید.
به طور مثال اگر بخواهید از طریق ویزای تحصیلی مهاجرت کنید باید از دانشگاه معتبری در کشور مقصد دعوتنامه دریافت کنید؛ در غیر این صورت ویزای شمارد خواهد شد. دلایلی که میتوانند موجب ردشدن ویزای استارتاپی شوند شامل موارد زیر هستند:
ناکافی بودن اطلاعات مالی
یکی از دلایلی که میتواند موجب ریجکتشدن ویزای استارتاپی شود ناکافی بودن اطلاعات مالی است. یکی از مهمترین شرایطی که برای ویزای استارتاپی وجود دارد این است که باید برای راهاندازی ایده استارتاپی خود یک تمکن مالی متناسبی را داشته باشید.
به همین دلیل زمانی که برای ویزای استارتاپی درخواست میکنید باید مدارکی مالی که نشاندهنده تمکن مالی شما برای مهاجرت به کشور مدنظر هستند را بررسی کنید. کشورهای مختلف مدارک متنوعی را درخواست میکنند؛ به همین دلیل اگر مدارکی کافی برای این امر ارائه ندهید امکان ریجکتشدن ویزای شما افزایش میابد.
عدم ارائه مدارک صحیح
از دیگر شرایطی که هر کسی باید زمان ثبت درخواست ویزای استارتاپی آن را رعایت کند ارائه مدارک صحیح است. در واقع ارائه مدارک مهمترین شرطی است که برای هر ویزایی وجود دارد. فرقی نمیکند که به کدام کشور یا از طریق کدام روش مهاجرت میکنید؛ هر کدام از این روشها مدارک متنوعی درخواست میکنند که با استفاده از آنها شرایط کلی شما را سنجیده و اطلاعات موردنیاز درباره شما را کسب کنند.
اگر زمانی که به سفارت کشور مدنظر مراجعه میکنید مدارکی کافی نداشته باشید، پس از ثبت درخواست امکان این که ویزای استارتاپی شمارد شود بسیار بالا خواهد بود. پیشنهادی که برای شما داریم این است که حتماً قبل از مراجعه به سفارت کشور مدنظر مدارک متفاوتی که برای مهاجرت از طریق ویزای استارتاپی به آن نیاز دارید را بررسی کرده و تمامی مدارک را کامل و دقیق آماده کنید.
اینگونه درصد موفقیت شما برای دریافت ویزای استارتاپی بیشتر خواهد شد. از طرف دیگر، دیگر نیاز نیست برای تکمیل مدارک دوباره هزینه کرده و نوبت سفارت رزرو کنید.
عدم اثبات موضوع کارآفرینی
اگر شرایط ویزای استارتاپی را بررسی کرده باشید حتماً از این موضوع مطلع هستید که استارتاپ باید یک ایده نو و جدید را به کشور مدنظر ارائه دهد. برای این که بتوانید ویزای استارتاپی هر کشوری را دریافت کنید باید با استفاده از مدارک و اسنادی خاص این موضوع را اثبات کنید که ایده شما جدید بوده و با پیادهسازی آن در کشور مقصد سودهای کلانی برای آن جذب میکنید.
در صورتی که با توضیحات شما سفارت قانع نشود، ویزای استارتاپی ریجکت شده و امکان مهاجرت شما به کشور مدنظر از بین خواهد رفت. پس توجه داشته باشید که با ارائه مدارک و اسناد کامل، به بهترین شکل ایده استارتاپی خود را توضیح دهید.
مشکلات امنیتی
یکی از شرایطی خاص که معمولاً برای کمتر کسی رخ میدهد وجود مشکلات امنیتی در سابقه فرد است. در واقع ممکن است در شرایطی خاص، ویزای استارتاپی فرد به دلایل امنیتی ریجکت شود. این موضوع میتواند دلایل مختلفی داشته باشد. به طور مثال داشتن سو پیشینه، عدم ارائه مدارک کافی که مشکلات امنیتی شما را رد میکنند و... از مهمترین دلایلی هستند که ممکن است موجب ردشدن ویزای استارتاپی شوند.
در صورتی که به دلایل امنیتی ویزای استارتاپی شمارد شود، رفع ریجکتی آن کمی سخت و زمان بر است؛ در برخی از شرایط نیز به یک وکیل حرفهای نیاز خواهید داشت.
عدم تطابق با الزامات قانونی
یک سری از شرایط برای ویزای استارتاپ وجود دارند که طبق قانون کشور مدنظر روی آن اعمال شدهاند. در صورتی که شرایط شما برای دریافت ویزای استارتاپی با الزامات قانونی تطابق نداشته باشد، ویزای استارتاپی شمارد خواهد شد.
اگر در چنین شرایطی ویزای استارتاپی شمارد شود، باید شرایط خود را به طور کامل تغییر داده و دوباره نسبت به دریافت ویزای استارتاپ کشور مدنظر اقدام کنید. شاید این کار کمی زمان بر باشد؛ اما در نتیجه آن توانایی راهاندازی کسبوکار جدید خود را در یکی از کشورهای برتر دنیا خواهید داشت.
چگونگی رفع ریجکتی ویزای استارتاپ
در بخشهای قبلی دلایلی که میتوانستند موجب ردشدن یا همان ریجکتشدن ویزای استارتاپی شما شوند را بررسی کردیم؛ البته این نکته را هم باید بدانید که این دلایل ممکن است در کشورهای مختلف متفاوت باشد. حال وقت این است که با استفاده از دانشی که در بخش قبلی به دست آوردیم، راهکارهایی را برای برطرفکردن ریجکتی ویزای استارتاپی را بررسی کنیم. در صورتی که به علت هر کدام از دلایل بالا ویزای شما ریجکت شد میتوانید از طریق راهکارهای زیر نسبت به رفع ریجکتی آن اقدام کنید. این راهکارها عبارتاند از:
مرور و اصلاح مدارک
اگر میخواهید بهراحتی رفع ریجکتی ویزای استارتاپی خود را انجام دهید پیشنهاد میکنیم که در اولین مرحله مدارکی که برای این کار ارائه دادهاید را مرور کنید. همانطور که در بخشهای قبلی نیز اشاره کردیم ممکن است در برخی شرایط به دلیل اشتباه یا کمبود مدارک، ویزای استارتاپی توسط امور سفارت ریجکت شود.
در صورتی که چنین مشکلی رخ دهد، باید مدارک ارائه شده را بررسی و در صورت وجود مشکل، مغایرت، کمبود یا اشتباه مدارک را اصلاح کنید. برای اصطلاح مدارک نیاز به دریافت نوبت جداگانه در سفارت خواهید داشت.
تقویت اطلاعات مالی
اگر دلایل ریجکتشدن ویزای استارتاپی را بررسی کرده باشید یکی از دلایل این موضوع عدم وجود مدارک و اطلاعات کافی برای مدارک مالی است. در صورتی که به سفارت کشور مدنظر مدارک کافی در زمینه اطلاعات کالی ارائه ندهید، نمیتوانید تمکن مالی خود برای مهاجرت از طریق ویزای استارتاپی را ثابت کنید.
به همین دلیل پیشنهاد میشود تا جایی که میتوانید اطلاعات مالی خود را تکمیل کنید. این موضوع باعث میشود تا بهراحتی قادر به دریافت ویزای استارتاپی بوده و نسبت به مهاجرت از طریق آن نیز اقدام کنید.
بهبود ارتباط با پروژه استارتاپ
همانطور که گفتیم عدم ارائه توضیحات کافی برای پروژه استارتاپی مد نظرتان میتواند موجب ردشدن ویزای استارتاپی شود. اگر به دنبال این هستید که به بهترین شکل ویزای استارتاپی خود را دریافت کنید، باید در صورتی که این ویزا ریجکت شد حتماً اطلاعات پروژه خود را بازبینی کنید.
ممکن است اشکالاتی در این زمینه وجود داشته باشد که در نگاه اول متوجه آن نشده باشید؛ یا ممکن است پروژه خود را به طور کامل و دقیق توضیح نداده باشید. در چنین شرایطی باید حتماً ابتدا پروژه را بررسی کرده و ارتباط با پروژه را در مدارک و اسناد مربوط به آن تقویت کنید.
مشاوره با وکیل یا مشاور حقوقی
یکی از ترفندهایی که میتواند به بهترین شکل در رفع ریجکتی ویزای استارتاپی کمک کند گرفتن مشاوره با یک وکیل یا مشاور حقوقی است. مشاور حقوقی فردی است که در زمینههای حقوقی مهاجرت تخصص داشته و میتواند تمامی مشکلات شما را بهعنوان یک وکیل برطرف کند.
بسیاری از افراد از شرایط و روشهای حقوقی که برای رفع ریجکتی ویزای استارتاپی وجود دارد باخبر نیستند؛ در چنین شرایطی کمکگرفتن از یک وکیل را به شما پیشنهاد میدهیم. مشاورین و وکلای مهاجرتی میتوانند با بررسی وضعیت شما بهترین روش برای رفع ریجکت ویزا را ارائه دهند.
اصلاح اطلاعات امنیتی
اطلاعات امنیتی مهمترین اطلاعاتی هستند که هر فردی زمان مهاجرت باید آنها را به سفارت کشور مدنظر ارائه دهد. در صورتی که ویزای استارتاپ شما به دلیل کمبود یا وجود مشکل در اطلاعات امنیتی رد شد، باید این اطلاعات را بررسی کنید.
ممکن است زمان ارائه اطلاعات مشکلات یا اشتباهاتی رخداده باشد که توانایی سفارت برای تأیید صلاحیت امنیتی شما را رد کرده باشد. در این شرایط باید اطلاعات و مدارک امنیتی را اصلاحکرده و در صورت کمبود آنها را برطرف کنید.
پیگیری با مراجع مربوطه
در برخی از شرایط ممکن است توانایی شما برای پیگیری دلایل ریجکتشدن ویزای استارتاپ محدود باشد. در چنین شرایطی میتوانید از طریق مراجع مربوطه این موضوع را پیگیری کنید. میتوانید از طریق سازمانهای مهاجرتی، سفارتخانهها و... این موضوع را بهصورت کامل پیگیری کنید.
اگر خودتان توانایی انجام این کار را ندارید، وکلای مهاجرتی زیادی هستند که برای انجام این امر در اختیار شما قرار میگیرند. با کمک این وکلا روند رفع ریجکتی ویزای استارتاپی راحتتر و سریعتر خواهد شد. برای کمکگرفتن از این وکلا میتوانید به سازمانها و شرکتهای مهاجرتی مراجعه کنید.
سخن پایانی
ویزای استارتاپی را میتوان یکی از روشهای بهروز و مهم برای مهاجرت به کشورهای مختلف دانست. این ویزای فوقالعاده به شما این اجازه را میدهد تا علاوه بر اقامت در کشور مقصد، ایدهای نو و جدید را در آن پیادهسازی کرده و کسبوکاری حرفهای راهاندازی کنید که هم برای شما و هم برای کشور سودآور است.
در برخی از شرایط امکان دارد ویزای استارتاپی شما ریجکت شود. دلایلی که برای این موضوع وجود دارد را در این مقاله با هم بررسی کردیم. همچنین راهکارهایی را به شما ارائه دادیم که میتواند در رفع ریجکت این ویزا کمک مهمی به شما بکند.
اخذ ویزای استارتاپ
اخذ ویزای استارتاپ از کشور های مختلف