ویزای استارتاپ هلند

فرصت استثنائی!

اسلایدر

مطالب مشابه:

ویزای استارتاپ هلند

شرایطی را در نظر بگیرید می‌توانید  یک کسب و کار با ایده‌ای نو در کشور هلند که موقعیت جغرافیایی عالی و حمایت‌های بی‌نظیر دولتی و خصوصی  رادارد راه اندازی کنید , و به دنبال آن با دستیابی  به محیط کسب و کاری پویا آینده خود و خانواده‌تان را تضمین کنید. قطعا این برای شما تجربه یک آینده بی دغدغه را فراهم می‌کند.

دولت هلند با ایجاد یک مسیر مهاجرتی امن  به نام ویزای استارتاپ هلند  شما را در رسیدن به این تجربه بی نظیر کمک می‌کند. اما پاسخ به این سوال که  چطور می‌شود از استارتاپ ویزای هلند بهره‌برداری کرد و چه شرایط و مدارکی موردنیاز است را در این مقاله پیدا می‌کنید، پس  در ادامه همراه ما باشید تا مروری بر مسیر ویزای استارتاپ هلند داشته باشیم.

آن‌چه در این مقاله می‌خوانید:

ویزای استارتاپ هلند چیست؟

قبل از توضیح ویزای استارتاپ هلند لازم است بدانید که دریافت ویزای استارتاپ به دلیل ماهیت مهاجرتی که دارد به شما امکان می‌دهد تا به‌صورت قانونی در کشور مقصد زندگی و کار کنید. از سوی دیگر امکان دسترسی به بازارهای بزرگ و بین‌المللی برای شما فراهم می‌شود.

پس ویزای استارتاپ هلند، یک مجوز قانونی و یک مسیر مهاجرتی است که دولت هلند با هدف  جذب و اسکان استعدادهای کارآفرین خارجی و سرمایه‌گذاری روی ایده‌های نوآورانه و مقیاس پذیر برای متقاضیانی که مدرک زبان ندارند و سن برای آنان دغدغه محسوب می‌شود، تعریف کرده است.

این ویزا با اعتبار یک ساله  برای راه‌اندازی استارتاپ‌ها داده می‌شود. پس شما می‌توانید به مدت ۱ سال همراه با خانواده خود در کشور هلند زندگی کنید. افراد خانواده با دریافت ویزای کار در هلند می‌توانند مشغول به کار شود، و فرزندان زیر ۱۸ سال متقاضی در هلند امکان تحصیل رایگان دارند.

دریافت ویزای استارتاپ هلند چه شرایط و الزاماتی دارد؟

قبل از اینکه به این موضوع اشاره کنیم  که برای گرفتن ویزای استارت‌آپ هلند، شما باید چه شرایطی داشته باشید باید بدانید شما نیاز به ایده‌ای جدید و پول‌ساز دارید که از آن کسب درآمد کنید و هزینه‌های زندگی روزمره خود در هلند را پوشش دهید.در ادامه شما با شرایط دریافت ویزای استارتاپ هلند آشنا می‌شوید.

  • ارائه و معرفی Facilitator یا تسهیل‌‌گر
  •  ارایه محصول یا خدمات نوآورانه و جدید
  • برنامه منظم برای تبدیل ایده به کسب‌ و کار
  • ثبت شرکت در اتاق بازرگانی هلند (KvK)
  • داشتن تمکن مالی

تسهیلگر (Facilitator) و نقش آن:

تسهیل‌گر یک سازمان یا شرکت معتبر هلندی است که برای راه‌اندازی و توسعه کسب‌وکارها به متقاضیان برای ویزای استارت‌آپ هلند مشاوره می‌دهد و در واقع نوآور بودن(Inovation) استارتاپ را بررسی می‌کند. بعد از انتخاب تسهیلگر طرح شما به اداره مهاجرت هلند(IND) می‌رود و درنهایت آژانس کارآفرینی هلند Rijksdienst voor Ondernemend Nederland یا به اختصار RVO شرکت‌های تسهیل‌گر و طرح استارتاپی شما را تایید می‌کند.

شما می‎توانید لیست شرکت‌های معتبر از نظرRVO  و اداره مهاجرت هلند را در این قسمت ببینید.

در مسیر گرفتن ویزای استارتاپ هلند نکته‌ی بسیار مهم و کلیدی انتخاب تسهیلگر مناسب و همکاری با آن است. بنابراین برای جلوگیری از اتلاف وقت، انرژی و پول، پیشنهاد می‌کنیم با مشاورین تخصصی ویزاپ  برای انتخاب تسهیلگر مناسب در ارتباط باشید.

ویژگی هایی که اداره مهاجرت هلند برای یک شرکت تسهیل‌گر مدنظر قرار می‌دهد، موارد زیر است:

تجربه همکاری با استارت‌آپ ها را در گذشته داشته باشد.

شرکت تسهیل گر باید ثبات مالی داشته باشد.

نباید اکثریت سهام شرکت در اختیار تسهیل‌گر باشد.

تسهیل‌گر با اعضای استارت‌آپ نباید رابطه خانوادگی داشته باشد.

تسهیل‌گر باید یک نماینده یا مشاور در استارت‌آپ داشته باشد.

تسهیل‌گر با اعضای استارت‌آپ نباید رابطه خانوادگی داشته باشد.

تسهیل‌گر باید یک نماینده یا مشاور در استارت‌آپ داشته باشد.

نوآوری محصول یا خدمات:

از نظر اداره مهاجرت هلند محصول یا خدمت شما برای دریافت ویزای استارتاپ هلند باید یکی از ۳ ویژگی زیر را داشته باشد تا “نوآورانه” خطاب شود:

محصول یا خدمت شما برای بازار کشور هلند جدید باشد.

استارتاپ شما برای محصول یا ارائه خدمات خود در مرحله تولید، توزیع یا بازاریابی از روش جدیدی بهره گرفته باشد.

استارتاپ شما در فرآیندهای کاری و سازماندهی رویکردی جدید را اتخاذ کرده باشد.

داشتن همه‌ی این ویژگی‌ها تسهیل گر و در نهایت آژانس کارآفرینی هلند(RVO) را ترغیب می‌کند تا طرح شما را پذیرش کنند و مسیر دریافت ویزای استارتاپ هلند را بدون دغدغه  طی کنید.

برنامه گام به گام برای راه‌اندازی کسب‌وکار:

شما برای گرفتن ویزای استارتاپ هلند باید با یک بیزنس پلن قوی و موجه و یک برنامه گام به گام از مرحله ایده تا رسیدن به یک شرکت دانش بنیان، دولت هلند را برای پذیرش استارتاپ و دریافت ویزای استارتاپ هلند توجیه کنید.

ثبت شرکت در هلند:

در مسیر استارت‌آپ ویزای هلند، استارتاپ و تسهیل‌گر هر دو باید در اتاق بازرگانی هلند (KVK) ثبت شده باشند.

تمکن مالی:

در مسیر دریافت ویزای استارتاپ هلند تا زمانی که استارتاپ شما به بهره برداری برسد نیاز است تا بتوانید هزینه‌های اولیه زندگی را تامین کنید. طبق آخرین اطلاعات داده شده توسط اداره مهاجرت هلند (IND) در سال ۲۰۲۵، میزان تمکن مالی مورد نیاز برای هر فرد مجرد ۱۹۰۰۰ یورو و برای فرد با همراه داشتن اعضا خانواده ۲۸۵۰۰ یورو است.

دریافت و ارائه مستندات تمکن در مسیر دریافت ویزای استارتاپ هلند از بانک‌های داخل ایران موردتأیید دولت هلند نیست و باید از مسیرهای دیگری این مدارک را تهیه کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه پیشنهاد می‌کنیم با مشاورین ویزاپ در تماس باشید.

مزایای اخذ ویزای استارتاپ هلند برای متقاضیان چیست؟

قطعا وقتی  تصمیم به مهاجرت به هلند دارید به دنبال دریافت  مزایای خوب و قابل تأملی هستید که سختی های مسیر مهاجرت را برایتان جبران کند. در این قسمت سعی کردیم تا مزایای ویژه ویزای استارتاپ هلند (Netherlands Startup Visa)  برای شما توضیح دهیم تا بتوانید تصمیم درست‌تری بگیرید.

دسترسی به اکوسیستم استارتاپی پیشرفته

اگر به دنبال یک اکوسیستم قوی برای رشد و توسعه استارت‌آپ‌ خود هستید، وجود شبکه‌های قوی از شرکت‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی در هلند به شما امکان راه‌اندازی استارتاپ در بهترین شرایط را می‌دهد و این کشور قطعا گزینه مناسبی برای گرفتن ویزای استارت‌آپ هلند به شمار می‌رود.

حمایت دولت هلند از استارتاپ‌ها

یکی از عوامل ارزیابی محیط استارت‌آپی هلند برای دریافت استارتاپ ویزای هلند، حمایت دولت از استارت‌آپ‌ها است. این حمایت‌ها به شکل های مختلف ارائه می‌شود که به صورت مختصر به آن اشاره می‌کنیم:

  • برنامه‌ها و تسهیلات مالی برای رشد استارت‌آپ‌ها
  • ایجاد معافیت‌های مالیاتی مربوط به  ویزای استارت‌آپ ‌هلند
  • حمایت‌های دولتی

نیروی کار متخصص و تحصیل‌کرده

دولت هلند با سیستم آموزشی قوی و دانشگاه‌های معتبر جهانی، محیطی مملو از نیروی کار متخصص و تحصیل‌کرده ایجاد کرده است. در واقع یکی از بهترین مزایای مسیر ویزای استارت‌آپ هلند جذب نیروی کار بین‌المللی و دسترسی آسان شرکت‌ها به افراد با مهارت‌های خاص است.

امکان اخذ اقامت دائم هلند

اگر قصد شما از مهاجرت دریافت اقامت دائم است  ویزای استارتاپ هلند، این امکان را  پس از اتمام دوره اولیه ویزا برای شما فراهم می‌کند. پس از اینکه با ویزای استارتاپ هلند به مدت ۱ سال در این کشور اقامت کردید، برای تمدید ویزا یک نامه از تسهیل گر خود دریافت می‌کنید و  برای ویزای خوداشتغالی هلند درخواست دهید. در صورت موافقت می‌توانید حداکثر ۵ سال اقامت هلند را دریافت کنید و بعد از آن برای اقامت دائم درخواست دهید.

تبدیل ویزای استارتاپ هلند  به ویزای خود اشتغال

برای تبدیل ویزای استارتاپ هلند به ویزای خود اشتغال، شما باید موارد زیر را انجام دهید:

  1. اخذ مجوز کار به عنوان کارآفرین از سازمان کار و امور اجتماعی هلند
  2. ثبت شرکت خود در سازمان ثبت شرکت هلند
  3. پرداخت وجه بیمه به اداره بیمه اجتماعی هلند
  4. بررسی توسط سازمان مهاجرت هلند و دریافت ویزای موردنیاز

برای مهاجرت از طریق ویزای استارتاپ هلند شما محدویت سنی ندارید
. براساس بانک اطلاعاتی ویزاپ و تحقیقات کلی،بیشتر متقاضیان
استارت‌آپ ویزای هلند در رده سنی ۳۵ تا ۵۵ سال قرار دارند.

برای مهاجرت از طریق ویزای استارتاپ هلند شما محدویت سنی ندارید. براساس بانک اطلاعاتی ویزاپ
و تحقیقات کلی،بیشتر متقاضیان استارت‌آپ ویزای هلند در رده سنی ۳۵ تا ۵۵ سال قرار دارند.

مراحل درخواست ویزای استارتاپ هلند

از زمانی که شما تصمیم دارید در مسیر مهاجرت از طریق ویزای استارتاپ هلند قدم بردارید باید بدانید این مسیر هم مانند سایر مسیرهای مهاجرتی مراحلی دارد که نیاز است با دقت و نکته سنجی طی شود. مشاوران مجموعه ویزاپ، می‌توانند شما را در این مسیر همراهی کنند.

تمام متقاضیان گرفتن ویزای استارت‌آپ هلند بعد از آماده کردن ایده تجاری خود باید در اولین مرحله با یک تسهیل‌گر (facilitator) مورد تایید اداره مهاجرت مکاتبه و همکاری کنند و در نهایت قرارداد ببندند

  • لیست تسهیگرها را از اینجا دریافت کنید.

پیش از ثبت درخواست ویزای استارتاپ هلند، باید تمامی مدارک، فرم‌ها و مدارک اصلی که در ادامه مقاله به آن اشاره می‌شود برای خود و اعضا خانواده جمع آوری و آماده کنید. هرگونه نقص در مدارک ممکن است فرآیند دریافت ویزای استارت‌آپ هلند را طولانی‌تر کند. به همین دلیل پیشنهاد می‌شود برای طی کردن این مسیر با مشاورین تخصصی ویزاپ حتما در ارتباط باشید.

از ژانویه ۲۰۲۴ هزینه درخواست ویزا برای متقاضی اصلی ۳۸۰ یورو، برای همسر ۲۲۸ یورو و برای هر فرزند ۷۶ یورو اعلام شده است.

اطلاعات مربوط به هزینه‌های ویزا را می‌توانید در وب‌سایت اداره مهاجرت و تابعیت هلند (IND) به نشانی https://ind.nl/nl نیز بیابید.

یکی از مهمترین بخش‌هایی که هر فرد متقاضی برای مهاجرت از مسیر استارتاپ ویزای هلند حتما با آن روبه‌رو می‌شود بخش مربوط به فرم‌های اطلاعاتی برای اداره مهاجرت، سفارت و شتابدهنده است. اهمیت این بخش از این جهت است که در صورت ناقص یا غلط بودن اطلاعات، مسئولیت و عواقب آن برعهده فرد متقاضی است و روند گرفتن ویزای استارتاپ هلند را ماه‌ها (در برخی از موارد ۳ تا ۶ ماه) به تعویق می‌اندازد. از این رو به بررسی اجمالی مهم‌ترین فرم‌ها پرداخته‌ایم:

  1. فرم قرارداد با تسهیل‌گر یا Power of attorney for application startup visa: این فرم بین نفر اصلی استارتاپ با تسهیل‌گر یا شتابدهنده مورد تایید RVO بسته می‌شود که شامل اطلاعات کلی مثل نام، آدرس و... است.
  2. فرم ثبت نام اولیه در اتاق بازرگانی هلند Declaration of Chamber of Commerce یا اصطلاحا (KVK): برای استارت‌آپ ویزای هلند تمام شرکت‌های استارتاپی به همراه شتابدهنده مورد تایید برای شروع فعالیت قانونی باید حتما در اتاق بازرگانی هلند ثبت شده باشند تا دچار مشکلات حقوقی بعدی نشوند.
  3. فرم درخواست ویزا استارتاپ یا Startup Application Form (9541): این فرم یکی از مهمترین فرم‌هاست. باکس آبی بالای صفحه توسط مامور سفارت پر می‌شود و در این فرم اطلاعات هویتی و کلی متقاضی اصلی استارتاپ ثبت می شود (اعضا خانواده فرد متقاضی نیازی به پر کردن این فرم ندارند). 
  4. فرم درخواست ویزا برای اعضا خانواده یا Application residence of ‘family members and relatives’ (۹۵۱۱): اگر درخواست کننده‌ی ویزای استارتاپ هلند تمایلی به بردن اعضا خانواده خود مثل همسر و فرزند دارد حتما باید این فرم را پر کند.  
  5. فرمAppendix Statement due to European sanctions against Russia and Belarus (7675): این فرم بعد از جنگ اوکراین طراحی شده و یک ضمیمه است که برای رعایت تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس که برای شرکت‌ها و افراد تهیه می‌شود.  

مجموعه ویزاپ پکیج کامل فرم‌های موردنیاز برای تکمیل روند گرفتن ویزای استارتاپ هلند آماده کرده است. پیشنهاد می‌شود برای دریافت اطلاعات بیشتر با مشاوران تخصصی ویزاپ در ارتباط باشید.

در صورتی که درخواست شما تایید شد می‌توانید ویزای ورود (MVV) از سفارت/کنسولگری هلند دریافت می‌کنید.

پس از تأیید درخواست، می‌توانید از طریق سایت https://www.netherlandsworldwide.nl برای دریافت ویزای ورود (MVV) وقت ملاقات بگیرید. اداره مهاجرت و تابعیت هلند (IND) تلاش می‌کند تا ظرف چند هفته پس از ورود شما به هلند، مجوز اقامت شما را آماده کند.

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای استارتاپ هلند

هر مسیر مهاجرتی که تصمیم دارید طی کنید نیاز به مدارکی دارد در واقع یکی از مهمترین کارهایی که باید قبل از درخواست ویزای استارتاپ هلند انجام دهید، فراهم کردن کامل مدارک موردنیاز مسیر مهاجرتی است. به یاد داشته باشید که هرگونه نقص در مدارک در نهایت باعث رد شدن درخواست می‌شود این مدارک شامل موارد زیر است:

پاسپورت معتبر و مدرک شناسایی

طرح کسب‌وکار

گواهی عدم سو پیشنیه

مدرک تحصیلی و سابقه کاری

مدارک مالی

پاسپورت معتبر و مدرک شناسایی

گواهی عدم سو پیشنیه

مدرک تحصیلی و سابقه کاری

طرح کسب‌وکار

مدارک مالی

دقت کنید داشتن گواهی سلامت از بیماری سل یا Appendix Exemption from the obligation to undergo a tuberculosis (TB) test لازم است اما برخی از ملیت‌ها نیازی به پرکردن این فرم ندارند (ایرانی ها باید این فرم را پر کنند).

در  دریافت ویزای استارتاپ هلند نیاز به ارائه مدرک زبان انگلیسی نیست، فقط کافیست برای مصاحبه با آفیسر و گفت‌و‌گو مناسب با نماینده شتابدهنده، توانایی صحبت به زبان انگلیسی را داشته باشید.

هزینه‌های ویزای استارتاپ هلند

یکی از دغدغه های اصلی افرادی که مسیر استارتاپ ویزا را انتخاب می‌کنند هزینه‌های پیش رو است. این هزینه‌ها برای ویزای استارتاپ هلند زیاد نیست و می‌توان با حداقل سرمایه استارتاپ خود را شروع کرد.

ویزای استارتاپ هلند در دسته ویزای سرمایه‌گذاری و کار قرار می‌گیرد، سالانه افراد باید به صورت حدودی پشتوانه‌ای ۱۰۰ هزار یورویی داشته باشند. متقاضی باید با ارائه مدارک مالی اثبات کند که طرح تجاری استارتاپ راه اندازی شده ماهانه در حدود ۱۷۴٫۵۰۷ یورو درآمد و سوددهی دارد.

ویزای استارتاپ هلند در دسته ویزای سرمایه‌گذاری و کار قرار می‌گیرد، سالانه افراد باید به صورت حدودی پشتوانه‌ای ۱۰۰ هزار یورویی داشته باشند. متقاضی باید با ارائه مدارک مالی اثبات کند که طرح تجاری استارتاپ راه اندازی شده ماهانه در حدود ۱۷۴٫۵۰۷ یورو درآمد و سوددهی دارد.

هزینه ویزای استارتاپ هلند

ثبت شرکت۵۰ یورو
هزینه ویزای استارتاپ هلند برای کارآفرین۷ تا ۱۰ هزار یورو
هزینه تمدید ویزا۱۶۰ یورو

هزینه های زندگی و اقامت در هلند

زمانی که برای دریافت استارتاپ ویزای هلند اقدام می‌کنید باید همه‌ی‌هزینه های زندگی خود در کشور هلند را در نظر بگیرید. در جدول زیر میانگین هزینه های مربوط به زندگی در کشور هلند را مشاهده می کنید.

کالا و خدمات

قیمت

کالا و خدمات

قیمت

هزینه اجاره مسکن۹۰۰ تا ۳ هزار یورو
هزینه حمل و نقل عمومی۲ تا ۵ یورو
هزینه گوشت (هر کیلوگرم)۱۰ تا ۱۸ یورو
هزینه مرغ (هرکیلوگرم)۷ تا ۱۵ یورو
هر لیتر بنزین۳ یورو
هزینه اینترنت در ماه۳۰ تا ۶۰ یورو
هزینه چای و قهوه۳ یورو

مدت زمان پردازش ویزای استارتاپ هلند

زمان بررسی درخواست

به طور کلی از لحظه انتخاب شتابدهنده، بستن قرارداد و شروع پروسه جمع‌آوری مدارک تا لحظه گرفتن استارتاپ ویزای هلند (در صورتیکه همه  مراحل بدون اشکال طی شود)، بین ۶ تا ۱۲ ماه زمان می‌برد.

  • آماده‌سازی مدارک: به صورت میانگین بین ۱ تا ۳ ماه
  • گرفتن وقت سفارت و آماده کردن مدارک برای سفارت :بین یک هفته تا ۳ ماه
  • ارسال مدارک به اداره مهاجرت : بین ۲ تا ۳ هفته
  • بررسی اداره مهاجرت : بین ۸ تا ۲۰ هفته

نکاتی برای تسریع فرایند

زمان، دغدغه‌ی اغلب افرادی است که تصمیم به مهاجرت دارند و تمایل دارند تمام مسیر را در کوتاه‌ترین زمان طی کنند. زمان موردنیاز برای دریافت ویزای استارتاپ هلند به چند عامل به‌ویژه وضعیت شما، کیفیت مستندات، و حجم درخواست‌های ارسالی به سفارت هلند وابسته است. بااین‌وجود، بیشتر این فرایند حداقل یک ماه و حداکثر چند ماه طول می‌کشد. معمولاً پس از ارائه درخواست، نتیجه دریافتی در ۲ تا ۴ هفته به شما اطلاع داده می‌شود. بهترین راه برای اینکه زمان موردنیاز برای دریافت ویزای استارتاپ هلند کمتر شود، ارائه کامل و دقیق مستندات و درخواست‌های لازم است.

مشخصات متقاضی:

چرا هلند مقصدی ایده‌آل برای استارتاپ‌ها است؟

شاید یکی از دلایل انتخاب مسیر استارتاپ ویزای هلند این است که این کشور  با دارا بودن رتبه پنجم در بین اقتصاد‌های برتر قاره اروپا و همچنین کسب رتبه ۱۸ در جهان و میزان تولید ناخالص ملی ((GDP باعدد ۱.۳۶۶ تریلیون دلار در سال ۲۰۲۳، یکی از پویا ترین اقتصاد‌های حال حاضر جهان نامیده می شود.

وجود شرکت‌های بزرگ و نیروی کار ماهر و بین‌المللی و چند زبانه از جذابیت‌های هلند برای صاحبان ایده و فعالان حوزه تکنولوژی است.

در ادامه مقاله به عوامل کلیدی که باعث جذابیت مسیر ویزای استارتاپ هلند شده است اشاره می‌کنیم.

امکانات زیربنایی و زیرساختی

هلند با رشد اقتصادی حدود ۰.۸ درصد و نرخ بیکاری۳.۵۶ در سال ۲۰۲۳ به‌عنوان یکی از کشورهای صادرکننده مهم در اروپا شناخته می‌شود. در سال ۲۰۲۳، میزان صادرات هلند در حدود ۷۵۷ میلیارد دلار و واردات ۷۷۳ میلیارد دلار بوده است. بنابراین یکی از کشورهای پیشرفته و پرجمعیت اروپا است که بخش عمده اقتصاد آن را صنایع منسوجات، پتروشیمی، ماشین‌آلات، الکترونیک، کشاورزی و تجارت بین‌الملل تشکیل می‌دهد.

در این قسمت برخی از شاخص‌های مهم زندگی در هلند را برای شما آورده‌ایم.

اداره مهاجرت کانادا هر ساله در راستای پیشبرد برنامه استارت‌آپ ویزای کانادا لیست سازمان‌های حمایتی را در وبسایت خود آپدیت می‌کند؛ در جدول زیر جدیدترین و کامل‌ترین لیست سازمان‌های حمایتی را برای آشنایی بیشتر شما جمع‌آوری کرده‌ایم.

  • شاخص کیفیت زندگی :۵/۱۹۸ که رتبه ۲ را در جهان دارد.
  • شاخص امنیت در هلند در سال ۲۰۲۴ در حدود ۷۳% می‌باشد.
  • شاخص سلامتی در هلند  حدود ۷۸ % که از این نظر در رتبه ۴ قرار می‌گیرد.
  • شاخص قیمت مسکن: شاخص قیمت مسکن در هلند در سال ۲۰۲۳ در حال افزایش بوده است.
  • تولید ناخالص داخلی: تولید ناخالص داخلی در هلند در سال ۲۰۲۳ حدود ۱.۱۲  تریلیون دلار بوده است.
  • شاخص قیمت مصرف: در سال ۲۰۲۳، شاخص قیمت مصرف هلند در حدود ۳.۸ درصد بوده است.
  • شاخص بورس: شاخص بورس آمستردام به‌عنوان بورس اصلی هلند در اروپا شناخته شده و شاخص بورس درسال ۲۰۲۳ در حدود ۷۷۳ دلار بوده است.

در کشور هلند شاخص قدرت خرید بسیار بالاست و در حدود ۱۲۰% تخمین زده‌شده که همین موضوع نشان‌دهنده کیفیت بالای زندگی در هلند هست. این آمار و شاخص ها شاید تا حد زیادی شما را برای دریافت استارتاپ ویزای هلند و قدم گذاشتن در این مسیر مهاجرتی ترغیب کند.

برای اطلاع از جزییات مسیر ویزای استارتاپ هلند با مشاوران مجموعه ویزاپ در ارتباط باشید.

بهترین شهرها برای گرفتن استارتاپ ویزا هلند

هلند یکی از بهترین کشورهایی است که محیط مناسبی برای رشد و توسعه ایده‌های کارآفرینی فراهم کرده است. در این قسمت، شهر های کشور هلند که به دلیل تقویت استارت‌آپ‌ها و نوآوری‌ها مشهور هستند و شرایط مناسبی برای گرفتن ویزای استارتاپ هلند دارند را بررسی می‌کنیم:

آمستردام:

آمستردام با بیش از ۴۰ درصد از کارآفرینان بازار هلند، به‌عنوان یکی از شهرهای مهم استارتاپی در اروپا شناخته می‌شود. حضور سرمایه‌گذاران با نفوذ، رویدادهای صنعتی و مجموعه استعدادهای متنوع به جذابیت کارآفرینی آمستردام کمک می‌کند.

روتردام:

روتردام به‌عنوان پنجمین درگاه شلوغ در جهان، با وجود سرعت بالای اینترنت و فضای کارآفرینی خود، یک مقصد خوب برای دریافت ویزای استارتاپ هلنداست. روتردام، بزرگ‌ترین شهر بندری اروپا، به یک مرکز نوآوری پایدار تبدیل شده است. روحیه مشارکتی شهر در ابتکاراتی مانند شتابدهنده PortXL که از استارت‌آپ‌های دریایی پشتیبانی می‌کند و BlueCity، یک قطب اقتصاد دایره‌ای واقع در یک استخر شنای سابق مشهود است.

اوترخت:

این شهر با ۳۰ دانشگاه و محیط ‌زیست سالم و فضایی انعطاف‌پذیر، ایده‌آل برای شروع کارآفرینی است. موقعیت مرکزی شهر و صحنه پر جنب‌وجوش استارتاپ، کارآفرینانی را از صنایع مختلف جذب می‌کند.

آرنده:

این شهر با داشتن خلاقیت بالا و مراکز پژوهشی عالی، به یک شهر با نسبت عالی حضور کارآفرینان تبدیل شده است.

دلفت:

دلفت یک شهر کوچک و البته زیبای هلند است و شرایط مناسبی برای رشد کسب‌وکارهای کوچک ایجاد می‌کند. این شهر به دلیل موقعیت علمی و دسترسی به دانشگاه صنعتی دلفت TU Delft، یکی از برترین دانشگاه‌های فناوری در اروپا، محیط مناسبی برای نوآوری و استارتاپ‌ها دارد. دلفت با تمرکز بر فناوری‌های نوین، مانند فناوری‌های پایدار، هوش مصنوعی، مهندسی و تکنولوژی‌های شهری، توانسته است جایگاه خوبی برای جذب کارآفرینان و محققان در حوزه‌های مختلف ایجاد کند.

شهرهایی که نام برده شد فقط نمونه‌ای از شهرهایی هستند که در هلند با شرایط مساعدی برای ایجاد استارتاپ و گرفتن ویزای استارتاپ هلند همراه هستند.

حوزه‌های محبوب برای استارتاپ‌ها در هلند

هر کشوری که در مسیر استارتاپ فعالیت می‌کند قطعا در حوزه‌ی مشخصی سرآمد است. پیشرو بودن هلند در زمینه فناوری و نوآوری باعث کسب موفقیت‌های بزرگی در زمینه استارتاپ شده است. از جمله حوزه‌های برتر استارتاپ‌های هلندی می‌توان به تجارت الکترونیک، هوش مصنوعی، سخت افزار، اینترنت، انرژی‌های پاک و غیره اشاره کرد. برای کمک به شما در انتخاب ایده در اینجا به برخی از بهترین حوزه‌ها برای راه‌اندازی استارتاپ‌ها در هلند و گرفتن ویزای استارتاپ هلند اشاره می‌کنیم:

شرکت Adyen

Adyen  سرویس‌های پرداخت برای تجارت الکترونیکی، فروشگاه‌های آنلاین، وب‌سایت‌ها، برنامه‌های موبایل و شرکت‌های بزرگ را ارائه می‌دهد. این شرکت کنترل کامل  روند مراحل پرداخت را برعهده دارد. شرکت Adyen با ارائه خدمات پرداخت برای بزرگ‌ترین شرکت‌های جهان مانند Netflix، Airbnb، Uber و Spotify به شهرت رسیده است.

شرکت  Booking.com

یکی از بزرگ‌ترین و معروف‌ترین وب‌سایت‌های رزرو هتل و اقامتگاه در جهان شرکت Booking.com است. شرکت Booking.com با همکاری هزاران هتل و مرکزهای اقامتی در سراسر جهان، یک پل ارتباطی بین مسافران و صاحبان املاک برقرار کرده است و به یکی از برندهای قدرتمند و قابل‌اعتماد در صنعت گردشگری تبدیل شده است.

شرکت  TomTom 

شرکت TomTom در ابتدا با تولید سخت‌افزارهای ناوبری خود برای خودروها شناخته‌شده است. TomTomبه‌عنوان یکی از ارائه‌دهندگان خدمات لوکیشن برای شرکت‌ها و توسعه‌دهندگان نرم‌افزار فعالیت می‌کند.

چالش‌های راه‌اندازی استارتاپ در هلند

مشکلات تامین مالی

مسیر استارتاپ در هر کشور چالش های مخصوص به خودش را دارد  یکی از اصلی ترین چالش ها در مسیر ویزای ااستارتاپ هلند تامین مالی استارتاپ‌ها در هلند است. برای راه اندازی استارتاپ در این کشور به دلیل اندازه نسبتا کوچک و بازار محدودتر باید به دنبال سرمایه‌گذاری جمعی یا سرمایه‌گذاران فردی برای جذب بودجه اولیه باشید
از طرف دیگر وجود تعداد زیاد شرکت‌های فعال در حوزه‌های مختلف، بازار کار بسیار رقابتی را ایجاد کرده است. به همین دلیل گرفتن ویزای استارتاپ و پیشرفت استارتاپ مشکل‌تر خواهد بود.

محدودیت‌های قانونی

از چالش های دیگر مسیر ویزای استارتاپ هلند وجود برخی مسائل حقوقی است که برای استارتاپ‌ها به‌خصوص شرکت‌های دارای فرایندهای نوآوری، تحقیق و توسعه پیشرفته محدودیت‌هایی ایجاد می‌کند.

به طور کلی، هلند با داشتن بسترهای سازمانی و حمایتی قوی، فرهنگ کارآفرینی فعال و دسترسی به بازارهای اروپایی، محیط مناسبی برای شروع یک استارتاپ  دارد اما در کنار تمام مزایای ویزای استارتاپ هلند، بالابودن نرخ‌های مالیات می‌تواند بخش قابل توجهی از جذابیت این مسیر را تحت‌الشعاع قرار دهد. به ویژه آنکه در سراسر جهان قطب‌های کارآفرینی وجود دارند که برخی از آن‌ها حتی معاف از مالیات هستند.

حمایت‌های مالی و شبکه‌سازی برای استارتاپ‌ها در هلند

در قسمت های قبل به قسمتی از حمایت های دولت هلند از استارتاپ‌ها اشاره کردیم در این قسمت جزییات این حمایت ها بررسی می‌شود.

ارائه مشوق‌های مالیاتی جذاب

کسرهای مالیاتی و کمک‌هزینه‌های رقابتی به استارتاپ‌ها، زمینه‌ای مناسب برای کاهش هزینه‌ها و افزایش سودآوری  در هلند فراهم کرده است.

نرخ مالیات شرکتی ۵ درصدی

برای فعالیت‌های تحقیق و توسعه، فرصتی بی‌نظیر برای کسب‌وکارهای نوآورانه محسوب می‌شود.و زیرساخت‌های لازم برای جذب سرمایه و توسعه را مهیا می‌کند.

ارائه مشوق‌های مالیاتی جذاب

هلند علاوه بر کمک مالی، از طریق مشاوره‌های تخصصی، شبکه‌سازی و منابع پیشرفته، بستری ایده‌آل برای رشد سریع استارتاپ‌ها و مسیری هموار برای دریافت ویزای استارتاپ هلند ایجاد کرده است.

ویزای استارتاپ هلند برای زنان کارآفرین

اقدامات حمایتی برای کارآفرینان زن

یکی از مهم‌ترین اقدامات کشور هلند در مسیر استارتاپ‌ها،ایجاد برنامه‌هایی با حضور موثر زنان در این مسیر است بسیاری از شتاب‌دهنده‌ها و سرمایه‌گذاران در هلند برنامه‌هایی دارند که به طور خاص به زنان کارآفرین تسهیلات مالی و مشاوره‌های حقوقی ارائه می‌دهد این تسهیلات، با رویکرد کاهش شکاف جنسیتی و افزایش تعداد بنیانگذاران زن در اکوسیستم استارتاپی هلند ارائه شده است.

در حالی که شکاف جنسیتی در تأسیس استارت‌آپ‌ها به مرور زمان کاهش یافته است، هنوز هم زنان، سهم کوچکی از بنیان‌گذاران را تشکیل می‌دهند خبر خوش این است که این حضور موسسان زن در اکوسیستم استارتاپی هلند از سال ۲۰۱۹ به بعد  تا حدود ۲۵ درصد افزایش یافته است.

افزایش تعداد مؤسسان زن نه تنها به بهبود توازن جنسیتی کمک می‌کند، بلکه باعث ترویج تنوع و شمول در کارآفرینی می‌شود.

راهکارهایی برای موفقیت استارتاپ‌ها در هلند

اگرچه هلند فرصت های بی‌نظیری برای کارآفرینان در حوزه استارتاپ فراهم کرده است اما به دلیل رقابت بالا در اکوسیستم استارتاپی،   کارآفرینان برای موفقیت نیاز به راهبردهایی هوشمندانه دارند. برای موفقیت در استارتاپ‌ها و دریافت ویزای استارتاپ هلند لازم است نکات و مواردی را رعایت کنید که در ادامه به بررسی آن می‌پردازیم.

اهمیت شبکه‌سازی

شبکه‌سازی یکی از ارکان موفقیت در فضای استارتاپی هلند است. این کشور به دلیل موقعیت جغرافیایی ممتاز و فرهنگ مهاجرپذیر، محل تجمع کارآفرینان و سرمایه‌گذاران بین‌المللی است. اداره مهاجرت هلند توصیه می‌کند که استارتاپ‌ها از حضور در رویدادهای استارتاپی، نمایشگاه‌ها و کنفرانس‌های تخصصی استفاده کنند تا بتوانند روابط مفیدی را با سرمایه‌گذاران، شتاب‌دهنده‌ها و سایر فعالان این حوزه برقرار کنند. برای نمونه، شرکت در رویدادهایی مانند TNW Conference یا Amsterdam Capital Week می‌تواند به گسترش ارتباطات و یافتن سرمایه‌گذاران بالقوه کمک کند.

مشاوره با متخصصان و تسهیلگران

یکی از نکات اصلی که در دریافت ویزای استارتاپ هلند، باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشید همکاری با یک تسهیلگر معتبر است که نقش راهنما را در مسیر توسعه کسب‌وکار ایفا می‌کند. تسهیلگران باتجربه در ارائه استراتژی‌های نوآورانه و کارآمد برای موفقیت در بازار، هم چنین دریافت ویزای استارتاپ هلند نقش کلیدی دارند. برای برخورداری از مزایای حمایت‌های دولتی مانند معافیت‌های مالیاتی، لازم است از تجربه و مشاوره با متخصصان در این زمینه بهره‌مند شوند.

برای اطلاعات بیشتر در زمینه دریافت ویزای استارتاپ هلند می‌توانید با مشاوران مجموعه ویزاپ در ارتباط باشید.

  1. وب‌سایت رسمی اداره مهاجرت و تابعیت هلند (IND)
  2. گزارش جهانی استارتاپ‌ها ۲۰۲۳ – Startup Genome
  3. رویدادهای استارتاپی هلند – TNW

این نکات می‌تواند به شما کمک کند که مسیر موفقیت در فضای استارتاپی هلند را هموارتر کنید. با برنامه‌ریزی درست و استفاده از امکانات موجود، فرصت‌های بی‌نظیری برای رشد در این اکوسیستم نوآور را خواهید داشت و که منجر دریافت استارت‌آپ ویزای هلند می‌شود.

نکات مهم دریافت ویزای استارتاپ هلند

دقت کنید ویزای استارتاپ هلند فقط یک ویزای کوتاه‌مدت است که برای شروع کسب‌وکارهای نوپا در هلند ارائه می‌شود. با داشتن شرایط  لازم برای دریافت ویزای استارتاپ هلند  می‌توانید به راحتی این مسیر را بدون دغدغه طی و یک مهاجرت امن را تجربه کنید.

پس از پایان مدت ویزای استارتاپ هلند، برخی از کارآفرینان می‌توانند ادامه فعالیت خود را در هلند با مجوز کار برای کارآفرینان ادامه دهند یا  برای برخی، این ویزای کوتاه‌مدت به معنی بازگشت به کشور مبدأ و یا جستجوی مسیری دیگر برای اقامت و تجارت در کشورهای دیگر خواهد بود.

برای اطلاع از قوانین و پروسه مهاجرت از طریق ویزای استارتاپ هلند می‌توانید از کارشناسان مؤسسه ویزاپ راهنمایی لازم را دریافت کنید.

سوالات متداول

خیر، یکی از ویژگی‌های جذاب مهاجرت از طریق استارت‌آپ ویزای هلند عدم نیاز به داشتن مدرک زبان بین‌المللی است، فقط شما باید در زمان مصاحبه با مامور سفارت و نماینده تسهیل‌گر توانایی مکالمه عادی به زبان انگلیسی را داشته باشید.

از ویژگی‌های دیگر استارت‌آپ ویزای هلند این است که همراه یا همسر اجازه کار تمام وقت در این کشور را دارد که نسبت به روش مهاجرت تحصیلی مزیت بسیار قابل توجهی است.

از ژانویه ۲۰۲۴ هزینه درخواست ویزا برای متقاضی اصلی ۳۸۰ یورو، برای همسر ۲۲۸ یورو و برای هر فرزند ۷۶ یورو اعلام شده است.

برای اداره مهاجرت تفاوتی ندارد، اما پیشنهاد می‌شود در صورت امکان تمام اعضای تیم مدارک خود را با هم ارسال کنند.

بله، در حقیقت این راه به‌شدت توصیه می‌شود. درصورتیکه قبلا برای کشور دیگیری اقدام کرده‌اید و موفق به دریافت آن نشده‌اید، امکان اقدام برای گرفتن ویزای استارت‌آپ هلند کاملا برای شما وجود دارد. فقط رعایت این نکته ضروری است که با توجه به متفاوت بودن قوانین مهاجرتی کشورها ممکن است نیاز به تغییر یا اصلاح بیزنس پلن خود داشته باشید.

بله، در صورت داشتن شرایطی خاص امکان تمدید یا تبدیل ویزای شما وجود دارد.

درهلند هزینه تحصیل برای فرزندان رایگان است و از این نظر نیاز به نگرانی نیست .