مطالبی که در این صفحه میخوانید

اگر هنوز نمی‌دانید با کدام روش و به کجا مهاجرت کنید، راهنمایی‌تان می‌کنیم.

دانمارک

دانمارک یکی از کشورهای مهاجرپذیر در حوزه اسکاندیناوی است که شرایط مناسبی را برای مهاجرین قانونی فراهم می‌کند. مهاجرت به دانمارک از طریق روش‌های مختلفی امکان‌پذیر است که هر کدام از مزایا و معایب به خصوصی برخوردارند. یکی از بهترین روش‌ها، اقدام از طریق راه‌اندازی استارتاپ است. با گرفتن ویزای استارتاپ دانمارک، کارآفرینانی که قصد فعالیت در این کشور را دارند می‌توانند به‌راحتی درخواست اجازه اقامت خود را ارائه دهند و از مزایای مختلف راه‌اندازی استارت‌آپ در دانمارک بهره‌مند شوند. اگر شما نیز قصد مهاجرت به دانمارک از این طریق را دارید، تا انتها با ما همراه باشید.

صفر تا صد اخذ ویزای استارتاپ دانمارک

مزایای دریافت ویزای استارتاپ دانمارک

دریافت استارتاپ ویزا در دانمارک، مزایای زیادی برای کارآفرینانی که قصد زندگی در این کشور را دارند ارائه می‌دهد. دانمارک در سال‌های اخیر، به‌عنوان یکی از قطب‌های اصلی فناوری در اروپا شناخته شده است و دولت این کشور نیز سیاست‌های مختلفی را برای جذب کارآفرینان خلاق در این زمینه در پیش گرفته است. توجه دولت دانمارک به این بخش، مزایای زیادی را برای متقاضیان ارائه می‌دهد که در ادامه معرفی شده‌اند.

دریافت کمک‌های حمایتی دولت دانمارک

یکی از مزایای اصلی اخذ ویزای استارتاپ دانمارک، امکان بهره‌مندی از اکوسیستم حمایتی است که دولت این کشور در نظر گرفته است. دانمارک سیاست‌ها و ابتکارات مختلفی را برای رشد کارآفرینی در جامعه ارائه می‌دهد که برخی از آنها شامل ارائه برنامه‌های مربیگری، دسترسی به فرصت‌های شبکه‌سازی و حمایت‌های مالی برای راه‌اندازی استارتاپ می‌شوند. با دریافت ویزای استارتاپ، می‌توانید از این مزایا بهره‌مند شوید و رشد کسب‌وکار خود را تضمین نمایید.

دسترسی به نیروی کار ماهر

علاوه بر برنامه‌های حمایتی دولت، امکان استخدام و بهره‌مندی از نیروی کار متخصص و بااستعداد در کشور دانمارک، از دیگر مزایای اخذ ویزای استارتاپ این کشور است. کارآفرینان با اخذ ویزای استارتاپی، به نیروهای کار آموزش‌دیده دسترسی پیدا می‌کنند و می‌توانند با متخصصان در زمینه‌های مربوطه خود، همکاری داشته باشند. این مورد نه‌تنها شانس موفقیت استارتاپ را افزایش می‌دهد، بلکه باعث شبکه‌سازی حرفه‌ای نیز خواهد شد.

اقامت در دانمارک

از دیگر مزایایی که اخذ ویزای استارتاپ در دانمارک ارائه می‌دهد، امکان اقامت تا زمان اعتبار ویزا است. با دریافت این نوع ویزا، نیازی به درخواست برای اقامت موقت نخواهید داشت و تا زمانی مجوز ویزا از بین نرفته باشد، امکان اقامت قانونی در دانمارک ،به همراه اعضای خانواده خود، خواهید داشت. توجه داشته باشید که در صورت خارج‌شدن از دانمارک به مدت ۶ ماه، ویزای شما باطل خواهد شد. پس از اقامت موقت و با رعایت شرایط خاص، امکان اخذ اقامت دائم دانمارک نیز وجود خواهد داشت.

نرخ مالیات پایین

اگر با کشور دانمارک آشنایی داشته باشید، می‌دانید که نرخ مالیات در آن نسبتاً بالاست. بااین‌حال درصورتی‌که ویزای استارتاپ دریافت نمایید و از این طریق در این کشور اقامت داشته باشید، نیاز به پرداخت مالیات زیادی نخواهید داشت. دولت دانمارک برای حمایت از سرمایه‌گذاران و استارتاپ‌های راه‌اندازی شده در این کشور، نرخ مالیات پایینی برای شرکت‌ها در نظر گرفته است که مزیت‌های مختلفی را برای کارآفرینان ارائه خواهد داد.

مزایای راه‌اندازی استارتاپ در دانمارک

شرایط دریافت ویزای استارت‌آپ دانمارک

ویزای استارتاپی دانمارک باتوجه‌به شرایط خاصی ارائه می‌شود. توجه داشته باشید که در درجه اول، باید از این شرایط تعیین شده برخوردار باشید. در این صورت می‌توانید با ارائه مدارک لازم، که در ادامه معرفی خواهد شد، درخواست ویزای خود را ارائه نمایید.

اولین موردی که برای ارائه درخواست ویزای استارتاپ دانمارک نیاز است، داشتن یک طرح تجاری یا بیزینس پلن است. ایده تجاری ارائه شده باید در کشور دانمارک قابل‌اجرا باشد، برای مدت طولانی دوام داشته باشد، پتانسیل بالایی از لحاظ نوآوری و رشد از خود نشان دهد و امکان استخدام افراد مختلف را فراهم کند. علاوه بر این، داشتن تجربه‌های کاری مرتبط و همچنین مدارک تحصیلی و افتخارات علمی در زمینه کاری مربوطه، می‌تواند شانس قبولی طرح تجاری ارائه شده را تا حد زیادی افزایش دهد.

مورد دیگر که برای اخذ ویزای استارتاپ در دانمارک باید در نظر گرفته شود، توان مالی است. متقاضیانی که قصد دریافت ویزای استارتاپ دانمارک را دارند، باید بتوانند از پس هزینه‌های زندگی خود یا خانواده‌شان برآیند. میزان تمکن مالی موردنیاز برای زندگی در دانمارک، توسط دولت این کشور تعیین می‌شود و برای اثبات برخورداری از آن، معمولاً صورت‌حساب بانکی شخص متقاضی ارائه می‌شود. توجه داشته باشید که برخورداری از تمکن مالی تعیین شده، برای راه‌اندازی استارتاپ در دانمارک کافی خواهد بود و نیازی به داشتن سرمایه اولیه نیست.

شرایط دیگری نیز برای ارائه ویزای استارتاپی دانمارک موردنیاز است که شامل حضور فعال در زمینه‌های تجاری، داشتن مهارت‌های لازم در زبان دانمارکی یا انگلیسی و همچنین سن بالای ۱۸ سال می‌شود. با بهره‌مندی از این شرایط می‌توانید اقدام به انجام مراحل درخواست ویزا نمایید و استارتاپ خود در دانمارک را تأسیس کنید.

مراحل اقدام برای اخذ ویزای استارتاپ دانمارک

در صورت بهره‌مندی از شرایط گفته شده، باید مراحل مختلفی را برای اخذ ویزای استارتاپ کشور دانمارک انجام دهید. توصیه می‌کنیم برای مشاهده کامل روند اخذ ویزا، به سایت رسمی آژانس بین‌المللی استخدام و ادغام دانمارک (SIRI) به آدرس nyidanmark.dk مراجعه نمایید. در این وب‌سایت اطلاعات کاملی در خصوص الزامات و اسناد لازم برای دریافت ویزا، ارائه شده است. بااین‌حال مراحل این فرایند، به ترتیب شامل موارد زیر می‌شوند.

  1.  در مرحله اول باید وارد سایت SIRI شده و درخواست خود را مبنی بر دریافت ویزای استارتاپ ثبت نمایید. درخواست ارائه شده باید شامل طرح تجاری و توضیحات دقیق و شفاف در خصوص استارتاپی که قصد راه‌اندازی آن را دارید. باشد. پس از ارائه درخواست، شماره پرونده داده شده را نزد خود نگه دارید.
  2.  در قدم بعد باید هزینه‌های لازم برای درخواست ویز را پرداخت نمایید. تا زمانی که تمامی هزینه‌ها به‌صورت کامل پرداخت نشده باشد، امکان طی‌شدن مراحل وجود نخواهد داشت.
  3. با پرداخت هزینه‌های ویزا، فرم درخواست ویزای استارتاپ به شما ارائه می‌شود. تکمیل کامل این فرم یکی از مراحل اصلی در روند اخذ ویزا دانمارک است؛ به همین دلیل پر کردن فرم را مطابق با راهنمای سایت SIRI انجام دهید. درصورتی‌که نیاز به راهنمایی بیشتری دارید نیز کافی است که با مجموعه ویزاپ تماس بگیرید.
  4. مرحله بعد، آماده‌سازی مدارک موردنیاز است. لیست کامل مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای استارتاپ دانمارک را در بخش بعدی معرفی کرده‌ایم. با ارائه این مدارک به همراه مشخصات بیومتریک، باید منتظر پاسخ سفارت باشید. روند بررسی درخواست ممکن است بین چند هفته تا چند ماه به طول بینجامد.

سرمایه موردنیاز برای راه‌اندازی استارتاپ در دانمارک

هرچند دولت دانمارک قانونی در خصوص سرمایه موردنیاز برای ارائه ویزا استارتاپ، تنظیم نکرده است، بااین‌حال یک شرکت نیاز به سرمایه قابل‌توجهی دارد که باید فراهم شود. درصورتی‌که سرمایه کافی برای راه‌اندازی شرکت خود در دانمارک را ندارید، از طریق روش‌های مختلفی می‌توانید سرمایه‌گذار جذب نمایید.

به‌عنوان یکی از مؤثرترین روش‌ها، می‌توانید از سرمایه‌گذاران خطرپذیر (VC) کمک مالی درخواست کنید. VCها سرمایه‌گذارانی هستند که در ازای سهام، سرمایه لازم را در اختیار استارت‌آپ‌ها قرار می‌دهند. برای جذب سرمایه‌گذاران خطرپذیر در دانمارک، کارآفرینان باید طرح تجاری فوق‌العاده قدرتمندی را ارائه دهند.

یکی دیگر از راه‌های جذب سرمایه، استفاده از کمک‌های بلاعوض و یارانه‌های دولتی دانمارک است. دولت دانمارک برنامه‌های مختلفی را ارائه می‌دهد که باعث حمایت از کارآفرینان می‌شود. متقاضیان می‌توانند برای کمک‌هزینه‌هایی که به طور خاص به‌منظور راه‌اندازی استارتاپ طراحی شده‌اند، درخواست دهند و یا در برنامه‌های انکوباتورها، که حمایت‌های مالی را به همراه مشاوره‌های تخصصی ارائه می‌دهند، شرکت کنند.

مدارک لازم برای اخذ ویزای استارتاپ دانمارک

ارائه مدارک ضروری، یکی از اصلی‌ترین مراحل برای دریافت ویزای استارت‌آپ کشور دانمارک است. درصورتی‌که مدارک ارسالی شما ناقص باشد، درخواست اخذ ویزا با مشکل مواجه می‌شود و برای انجام آن، باید از ابتدا تمام مراحل را انجام دهید که ممکن است زمان و هزینه‌های زیادی را در بر داشته باشد. به همین دلیل توصیه می‌کنیم باتوجه‌به لیست زیر، اطمینان کافی از ارائه کامل مدارک را کسب کنید.

  • پاسپورت معتبر با اعتبار حداقل ۶ ماه
  • یک عدد کپی از تمامی صفحات پاسپورت
  • تکمیل و ارائه فرم درخواست ویزا (فرم SD1)
  • اسناد و مدارک مربوط به ثبات مالی
  • کپی تأییدیه دریافت شده از آژانس بین‌المللی استخدام و ادغام دانمارک (SIRI)
  • ارائه اسناد و مدارک شرکت در کشور مبدأ (در صورت وجود)
  • مدارک تحصیلی و مقامات و افتخارات علمی کسب شده
  • رسید پرداخت هزینه‌های ویزا
  • اسناد و مدارک مربوط به مکان اقامت در دانمارک (سند ملک، اجاره‌نامه، دعوت‌نامه از سمت میزبان و...)
  • بیمه درمانی معتبر و تحت پوشش در کشور دانمارک
  • گواهی‌های عدم سو پیشینه و سوابق کیفری
  • تعهدنامه کاری
  • سوابق کاری مرتبط

مدارک لازم برای اخذ ویزای استارتاپ دانمارک

تمکن مالی موردنیاز جهت اخذ ویزای استارتاپ دانمارک

یکی از شرایط اصلی برای مهاجرت به دانمارک، اثبات برخورداری از تمکن مالی تعیین شده توسط دولت این کشور است. برای افرادی که قصد مهاجرت از طریق ویزای استارتاپی را دارند نیز میزان مشخصی از تمکن مالی تعیین شده است.

این مبلغ در سال ۲۰۲۳ میلادی، ۱۴۰۶۰۰ کرون دانمارک (۱۸۹۰۰ یورو) در نظر گرفته شده است. توجه داشته باشید که این مبلغ تنها برای شخص کارآفرین تعیین شده است؛ به همین دلیل درصورتی‌که قصد مهاجرت به‌صورت خانوادگی را دارید، باید تمکن مالی بیشتری را نشان دهید. در صورت همراهی همسر، مبلغ تعیین شده ۲۸۱۹۰ کرون (۳۷۸۰۰ یورو) و در صورت اقدام به‌صورت خانوادگی، این مبلغ حدود ۳۲۷۴۵۰ کرون (۴۸۰۰۰ یورو) تعیین شده است. این مبالغ برای سال اول زندگی در دانمارک در نظر گرفته شده است و هزینه‌های زندگی در این کشور را پوشش می‌دهد.

برای اثبات تمکن مالی، ارائه صورت‌حساب‌های بانکی الزامی است. این مدارک باید یک دوره قابل‌توجه را (معمولاً شش ماه یا بیشتر) پوشش دهند. علاوه بر این، ارائه قراردادهای کاری یا سرمایه‌گذاری‌های انجام شده نیز می‌تواند تمکن مالی موردنیاز را اثبات نماید.

هزینه اخذ ویزای استارتاپ دانمارک

اخذ ویزا و مهاجرت به کشورهای دیگر، با هزینه‌های مختلفی همراه است. برای مهاجرت به دانمارک از طریق ویزای استارتاپ نیز باید هزینه‌های مختلفی را پرداخت کرد که روی بودجه‌بندی در نظر گرفته شده تأثیر زیادی می‌گذارد.

درخواست ویزای استارتاپ دانمارک، مراحل اداری مختلفی را به همراه دارد که برای طی‌کردن آنها، نیاز به پرداخت هزینه‌ای حدود ۲۱۰۰ کرون دانمارک، معادل ۲۵۵ یورو خواهد بود. مبلغ درنظر گرفته شده معمولاً شامل هزینه‌های قانونی مراحل پردازش اسناد، ترجمه مدارک، سفر، انجام مصاحبه و... می‌شود.

مدت‌زمان لازم جهت صدور ویزای استارتاپ دانمارک

فرایند ارائه ویزای استارتاپ در دانمارک می‌تواند طولانی باشد. این امر مستلزم برنامه‌ریزی دقیق، آماده‌سازی مدارک ضروری و رعایت قوانین مهاجرتی کشور دانمارک است. جدول زمانی برای دریافت ویزای استارتاپ، باتوجه‌به عوامل مختلفی می‌تواند متفاوت باشد. بااین‌حال درصورتی‌که تمام مدارک لازم برای ارائه درخواست ویزا را به اداره مهاجرت دانمارک ارسال کرده باشید، پردازش آن ممکن است بین ۴ تا ۶ هفته به طول بینجامد. تأیید درخواست و زمان دریافت ویزا، معمولاً از طریق ایمیل یا پیامک برای شما ارسال خواهد شد.

مدت اعتبار و تمدید ویزای استارت‌آپ دانمارک

با استفاده از ویزای استارتاپی دانمارک، اجازه اقامت به مدت محدود در این کشور را خواهید داشت. این ویزا به کارآفرینان اجازه می‌دهد که در ابتدا به مدت ۲ سال در این کشور اقامت داشته باشند. در این دوره، کارآفرینان می‌توانند روی توسعه استارتاپ خود و جستجو برای کسب فرصت‌های درآمدزایی بیشتر تمرکز کنند. این بازه ۲ساله، مدت‌زمان کافی برای کارآفرینان را فراهم می‌کند تا کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کرده و شبکه‌سازی‌های لازم برای جذب سرمایه‌گذار و همچنین استخدام نیروی متخصص را انجام دهند. توجه به این نکته ضروری است که در صورت غیبت بیش از ۶ ماه، ویزای کارآفرین باطل خواهد شد.

پس از این دوره ۲ساله، کارآفرینان می‌توانند ویزای خود را برای ۳ سال دیگر تمدید کنند. تمدید ویزا باید ۳ ماه قبل از اتمام آن انجام شود. تمدید اقامت به مدت سه سال، باعث می‌شود که کارآفرینان فرایندهای تجاری خود را گسترش دهند و تأثیر بیشتری روی اقتصاد کشور دانمارک داشته باشند.

نحوه تبدیل ویزای استارت‌آپ به اقامت دائم دانمارک

یکی از بهترین مزایای اخذ ویزای استارتاپ دانمارک، امکان تبدیل آن به اقامت دائم یا شهروندی است. برای تبدیل ویزای استارتاپ به اجازه اقامت دائم، باید شرایط خاصی رعایت شود. در مرحله اول، کارآفرین باید نشان دهد که کسب‌وکار ایجاد شده به پیشرفت و پتانسیل قابل‌توجهی برای رشد در کشور دانمارک دست یافته است. این مورد را می‌توان از طریق عواملی مانند درآمدزایی، ایجاد شغل، تأثیر روی بازار یا جذب منابع مالی قابل‌توجه نشان داد.

در مرحله بعد، شخص کارآفرین باید مدیریت بالای خود در کسب‌وکار راه‌اندازی شده را نشان دهد. سوددهی مداوم شرکت در مدت‌زمان اقامت، رشد سهام شرکت، استخدام نیروی کار بیشتر و... از مواردی هستند که می‌توانند مدیریت و توانایی کارآفرین را اثبات کنند.

از طرف دیگر، متقاضی دریافت اقامت دائم باید به‌صورت کامل، قوانین دولت دانمارک را پذیرفته باشد و هیچ‌گونه سوابق کیفری در طول اقامت خود نداشته باشد. هم چنین پرداخت منظم مالیات و داشتن بیمه درمانی در این مدت، از دیگر شرایط لازم برای تبدیل ویزای استارتاپ دانمارک به اقامت دائم است. علاوه بر این موارد، ادغام موفق در جامعه دانمارک نیز تأثیر زیادی در اخذ اقامت دائم دارد. کارآفرینان باید از سطح بالای زبان دانمارکی و انگلیسی بهره‌مند باشند و به‌صورت مؤثر در فعالیت‌های اجتماعی این کشور، شرکت کرده باشند.

آخرین شرط لازم برای دریافت اقامت و شهروندی دانمارک، اقامت بدون وقفه در این کشور به مدت حداقل ۹ سال است. مطابق با این قانون، تنها افرادی مجاز به درخواست اقامت دائم هستند که بیش از ۹ سال، بدون ترک دانمارک در این کشور زندگی کرده باشند. درصورتی‌که از تمامی این شرایط برخوردار باشید، می‌توانید به‌عنوان شهروند در کشور دانمارک کار و زندگی کنید.

بهترین شهرهای دانمارک برای راه‌اندازی استارتاپ

راه‌اندازی استارتاپ در کشورهای خارجی می‌تواند با چالش‌های مختلفی برای یک کارآفرین همراه باشد. نحوه جذب سرمایه و نیروی کار، طی‌کردن فرایندهای اخذ ویزا، روبروشدن با قوانین مالیاتی متفاوت، رعایت بی‌قیدوشرط قوانین کشور محل سکونت و... جزو این چالش‌ها محسوب می‌شوند. اما یکی از مهم‌ترین موارد که باید توجه زیادی به آن داشت، انتخاب شهر مدنظر برای تأسیس شرکت است. کشور دانمارک مزایای مختلفی را برای کارآفرینان به همراه دارد؛ بااین‌حال در برخی شهرهای خاص، این مزایا بیشتر جلب‌توجه می‌کنند.

شهرهایی نظیر کپنهاگ، آرهوس، اودنسه و آلبورگ، جزو بهترین شهرها برای راه‌اندازی استارتاپ در دانمارک به شمار می‌روند که از زیرساخت‌های خوبی در این زمینه برخوردارند. برای اطلاعات بیشتر در خصوص شهرهای دانمارک می‌توانید به صفحه مهاجرت به دانمارک مراجعه نمایید.

استارتاپ‌های موفق دانمارک

همان‌طور که گفته شد، کشور دانمارک یکی از قطب‌های اروپا در زمینه ارائه استارتاپ‌های موفق است. Zendesk یکی از موفق‌ترین شرکت‌ها در این زمینه است که در سال ۲۰۰۷ توسط مایکل سوان، الکساندر آقاسی پور و مورتن پریمدال تأسیس شد. این استارتاپ که در زمینه خدمات مشتریان فعالیت می‌کند، با ۱۵۰۰۰۰ مشتری در سراسر جهان یکی از موفق‌ترین استارتاپ‌های دانمارک محسوب می‌شود.

Trustpilot نیز مورد دیگری است که در همان سال تأسیس و به موفقیت‌های چشمگیری در زمینه ارائه خدمات شغلی دست پیدا کرد. وجود این شرکت‌های موفق، می‌تواند انگیزه کارآفرینان برای دریافت ویزای استارتاپ در دانمارک را افزایش دهد و تأثیر زیادی در رشد کسب‌وکار آنها داشته باشد.

بهترین زمینه استارتاپ برای دانمارک

  1. فناوری پاک
  2. تکنولوژی
  3. تحقیق و فناوری
  4. صانیع غذایی
  5. علوم زیستی یا Life science
  6. دریانوردی و کشتی سازی
  7. نوآوری در طراحی محصول
  8. انرژی باد
  9. املاک و مستغلات و ساخت و ساز
  10. خودرو و ماشین آلات


استارتاپ‌های موفق دانمارک

جمع بندی

دولت دانمارک سیاست‌ها و قوانین بسیار مناسبی را برای راه‌اندازی استارتاپ در این کشور در نظر گرفته که باعث جذب بالای کارآفرینان از سراسر جهان به این کشور شده است. اگر شما نیز قصد راه‌اندازی استارتاپ خود در کشوری مرفه و پیشرفته را با بهترین شرایط دارید، می‌توانید دانمارک را انتخاب نمایید. اخذ ویزای استارتاپ دانمارک مزایای مختلفی را ارائه می‌دهد که باعث رشد و گسترش بین‌المللی کسب‌وکار شما خواهد شد. در این مقاله صفر تا صد اخذ ویزای استارتاپی دانمارک را بررسی کردیم. برای دریافت مشاوره‌های تخصصی‌تر کافی است فرم مشاوره رایگان را پر کرده تا کارشناسان مجموعه ویزاپ با شما تماس بگیرند.

ویزای استارتاپ دیگر کشور ها

مشاوره رایگان

برای دریافت مشاوره سریع اطلاعات زیر را تکمیل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 6 =